Speltips, Lazio – Milan 1/11: Kortspel från Stadio Olimpico

Spelbloggare Publicerat: 31 oktober 2015

Det är kortfokus från vår sida när Lazio och Milan ryker ihop i, vad vi tror, kan bli en hård fajt, med mycket på spel.

Handlar om jakten på Europaplatserna – en strid som båda dessa sannolikt kommer vara i vid slutet. Eventuellt också att de, kanske framförallt Lazio, kan steppa upp och även bli en mer aktuell kandidat till scudetton. Kvalitén finns i alla fall.

18 respektive 16 pinnar står parterna på – Sassuolo på den sista EL-platsen har skramlat ihop 18 och ettan Roma 23. Fortfarande tätt och jämnt i toppskiktet med andra ord, men det innebär också att förluster i matcher lik denna kan bli förödande till när vi ska summera spelåret.

På hemmaplan känner vi Lazio som ett av seriens absolut starkaste lag – på bortaplan är man däremot klart mer anonyma. CL och serien inräknad har man vunnit åtta matcher i följd på Stadio Olimpico. Nu senast, borta mot Atalanta, kammade man noll efter 1-2.

Formkurvan pekar uppåt för Milan; två raka uddamålsvinster mot nämnda Sassuolo respektive Chievo har lösts. På bortaplan är resultatfacit 1-1-3 och det är förstås illavarslande när man möter ett så pass hemmastarkt Lazio…

Överspelet synas

Väljer dock inte att skicka in polletterna på varken 1×2-marknaden eller något resultatspel överhuvudtaget – istället är det kortfokus och vi tycker att den utställda linan av Bet365 ska ha stor chans att passeras.

Det är mycket på spel – en stormatch. Brukar också smälla till när dessa två ryker ihop. Förra matchen bjöd på fem ostskivor och en tomat- och den dessförinnan sju gula och ett rött.

5,5 är linan på och den har passerats i de flesta av de senaste inbördesmötena. Huvuddomaren här är Antonio Damato – en passande för oss som hoppas på kortfest. Antalet i hans senaste dömda är: 9, 7, 8, 3, och 8 stycken.

De flesta spelbolagen är ense om ungefär hur stor sannolikhet linan ska ha att passeras; exempelvis Betsson har 1,75x för det. Klar favorit kontra undern och då räknar de inte ens röda som två, till skillnad från Bet365 som erbjuder 1,95x för spelet. Klockrent värde.

Speltips:

Speltips: Över 5,5 kort
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, söndag 1/11
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo bet365tv logo Regler och villkor gäller. unibettv logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Lazio 2,05 williamhill logo
Oavgjort 3,45 titanbet logo
Milan 4,10 bwin logo
Över 2,5 mål 2,02 redbet logo
Under 2,5 mål 1,83

 

Oddsens motsvarighet i procent: