Speltips, Lazio – Milan 13/2: Tungviktsmöte öppnar veckan

Spelbloggare Publicerat: 12 februari 2017

Måndagsunderhållningen från italienska Serie A står Lazio och Milan för. Vi har bollat fram och tillbaka och landar i en slutsats till närmare dubbelt betalt. Var hamnar pinnarna?

Lag nummer fyra mot lag nummer sju. Två klassiska storklubbar. Visst har det här potential att bli en höjdare?

Topp tre i Serie A har fått en skjuts framåt medan resterande under stannat upp och nu handlar det först och främst om att lösa Europabiljetter överhuvudtaget, inte nödvändigtvis de till Champions League, fastän målen såklart kvarstår.

Lazio har visat klassen de senaste veckorna; vann först Coppa Italia-kvartsfinalen borta mot Inter och lekte upp Pescara med 6-2, även det på bortaplan, nu senast – två vinster som inte bara är betydelsefulla på pappret, utan också för moralen och självförtroendet. Innan dess hade ju två raka matcher förlorats, varav den ena mot Chievo. Hemma!

Gästande Milan har hamnat lite på efterkälken i jakten på Europaplatserna, men plockade en blytung trea borta mot Bologna senast – och det trots att man hade en man mindre på planen från minut 36 och två från de avslutande 30. Med bara minuten kvar av ordinarie tid kontrades 1-0 in. Hjälten? Mario Pasalic.

Fördel Lazio

Finns inte mycket att diskutera.

Värdet finns fortfarande kvar på Lazio, oddsdropp i veckan till trots. Dels värderar jag dem som den bättre parten, dels är de klart mer formstarka och hemmafördelen ska inte underskattas heller.

Rent flyt att Milan kunde kamma hem tre pinnar senast – mötte ett totalt avtrubbat motstånd. Innan dess hade fyra förluster radats upp. Det har inte sett bra ut…

Förutom stora skadeproblem, i synnerhet i backlinjen, har Milan två färgstarka pjäser avstängda – Juraj Kucka och Gabriel Paletta. Tunt, tunt i truppen.

Bättre känsla i Lazio, som stått för två kalasprestationer efter varandra. Styrkan finns på hemmaplan och så har det varit sedan en bra tid tillbaka. På Stadio Olimpico ska det mycket till för ens ett poängtapp, och ännu mer för att det ska bli en förlust.

Hemmafördel, klass, form och truppapprena – det mesta talar för Lazio denna afton.

Lazio -0,75 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om de vinner med uddamålet – spelas till 1,97 x insatsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Lazio -0,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,97 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, måndag 13/2
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: