Speltips, Lazio – Saint Ètienne 1/10: Ett favoritskap som bör vara större

Spelbloggare Publicerat: 1 oktober 2015

Italienskt mot franskt i Europa League på den heta torsdagsmenyn. Saint Ètienne reser till Rom och Stadio Olimpico, i ett försök att ställa till det för hemmastarka Lazio. Klarar man av det? Vi är tveksamma.

Välsmakande start på spelåret för Saint Ètienne. Nästan lite bra för att vara sant – därför var det inte speciellt förvånande att den hårda smällen kom nu senast, när man förlorade med hela 1-4 hemma mot Nice.

Smällen som tar ner dem på jorden? Andraplatsen innehas förvisso alltjämt i franska förstadivisionen, men det är med all sannolikhet bara en tidsfråga innan man börjar sjunka i tabellen – möjligt att det täta spelschemat som väntar kan ställa till det, tillsammans med den andra stora faktorn: att truppens kvalitéer helt enkelt brister.

Försvararen Kevin Théophile Catherine, skadad, räknar vi bort och även Benoit Assou-Ekotto – båda från backlinjen. Kunde varit värre, men absolut inte optimalt för fransoserna.

Vunnit 4/4 hemma

Alessandro Matri och Antonio Candreva kommer allt närmare speldugligt skick för Lazio. Återstår att se om de får följa med. Miroslav Klose och Stefan de Vrij är helt out.

Lazio har varit lite ojämna hittills och stått för såväl helgjutna som katastrofala prestationer – nu verkar det dock som att man fått in lite stabilitet i det hela. 0-5-torsken mot Napoli har följts upp av vinster över Genoa och Hellas Verona.

Så positiva vindar blåser ändå över Lazio. Och ja, på hemmaplan har man faktiskt kammat fullt hittills, i såväl Serie A som i kvalet mot Champions League; vinster över Bayer Leverkusen, Bologna, Udinese samt Genoa. Svårt att se Saint Ètienne vara de som stoppar den sviten. Samma Saint Ètienne som bara fixade 2-2 hemma mot Rosenborg i EL-premiären och torskade med 1-4 nu senast.

Bör skilja en del här och ettan känns mycket nära till hands. Testas till 1,85 x polletterna hos ComeOn.

Speltips:

Speltips: Lazio vinner, rak etta
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: ComeOn! (3 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, torsdag 1/10
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Lazio 1,85 comeon logo
Oavgjort 3,75 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Saint Ètienne 5,00 williamhill logo
Över 2,5 mål 2,28 unibet logo
Under 2,5 mål 1,67 titanbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: