Speltips, Lazio – Sassuolo 30/10: Det här kan bli en trevlig tillställning

Spelbloggare Publicerat: 29 oktober 2016

Formstarka Lazio ska försöka koppla kontakt med toppen i Serie A när de får besök av ett kapabelt Sassuolo på Stadio Olimpico. Vi har en klar matchbild uppmålad i huvudet – och satsar polletterna på ett målobjekt värt 1,82 x polletterna. 

Det ser bra ut för Lazio just nu, fastän de hamnat lite på efterkälken mot toppen i serien. 4-1-segern över Cagliari senast var den femte raka utan förlust, 3-2-0 i formraden, och det är statistik som imponerar. Flera helgjutna prestationer, få plumpar. Kan jakten på toppen intensiveras ytterligare, månne? Sex pinnar skiljer till serieledande Juventus inför matchen.

Sassuolo chockade fotbolls-Italien förra året, när de spelade hem en Europabiljett. Truppen har en hel del spets och stundtals fås det även ut i matcherna – men allt som allt finns det mer att önska av detta Sassuolo; 13 pinnar på tio matcher är i underkant mot vad som önskats och väntats. Glappet uppåt är dock alltjämt relativt litet och ska kunna hämtas in – för visst är man en kandidat för Europa på nytt? Handlar om att inte halka efter alltför mycket nu.

Båda parters skadelistor är halvfyllda; Lazio har Stefan de Vrij, Jordan Lukaku, Lucas Biglia samt Bastos out. Gästerna Domenico Berardi, Simone Missiroli och Francesco Magnanelli likaså.

Gästerna nätat i 22 raka matcher

Gillar målmöjligheterna här.

Lazio är förstås stora favoriter på hemmaplan, men i en match som denna – när positionerna ska pushas upp i jakten på tre pinnar – ökar även Sassuolos chanser att ställa om effektivare och även de få pryda målprotokollet.

Gästernas stora kvalitéer finns i offensiven. Faktum är att de målat i – hör och häpna – 22 raka matcher, även några fajter från fjolåret inräknade och det är extra anmärkningsvärt då resultaten varit lite sådär på senare tid. Mål åt båda håll har det blivit i sex raka.

Även Lazio är i fin målform och lämnar sällan en match utan att ha prytt protokollet, framförallt på hemmaplan. Senast mot Cagliari ljöd melodin full fart framåt och då släpptes även en balja in. Målats såväl framåt som bakåt i tre matcher efter varandra.

Nu när Stefan de Vrij är skadad saknas dessutom, i min bok, Lazios viktigaste försvarspjäs. Avbräck deluxe!

Tror helt att en öppen och underhållande match mellan två målglada lag väntar…

BLGM – ja spelas till 1,82 x polletterna hos Unibet. Saknar du ett konto hos dem? Öppna ett – sätt in 500 och få 1 500 kronor att spela för!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,82 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 15:00, söndag 30/10
TV:  viasatsport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: