Speltips Lech Poznan – Legia Warszawa 30/5: Tungviktsmöte

Simon Pålsson Publicerat: 30 maj 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Legia Warszawa kan i princip säkra serievinsten redan nu i slutet på maj, om man kör över Lech Poznan i det polska stormötet den 30 maj 2020.

  Rygga hos bethard – riktigt feta odds!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Annons:
Gratis stream av Bundesliga läs mer här! Hämta i samma veva en välkomstbonus om 300% – 750 kronor att spela för hos ComeOn! Regler och villkor tillämpas.

Det är äntligen dags för lite polsk toppfotboll igen och man vilar minsann inte på hanen, utan kör igång för full maskin redan från början. Det måste man tacka för, och här har vi goda förhoppningar om att få se en intensiv tillställning.

Det är också en speciell serie det här, där det spelats 26 omgångar och bara återstår fyra innan det är dags att gå i mål. Men redan nu går det faktiskt att säkra ligaguldet i serien för Legia Warszawa – om man vinner och ett par andra lag förlorar.

För som läget är nu har man åtta poäng ner till närmast jagande lag, och det ska man väl inte kunna tappa på fyra omgångar?

Men nu ska vi såklart lägga till det faktum att man inom den polska fotbollen spelar med en slutspelsrunda, och det innebär att Legia Warszawa alltså inte kan räkna in det som en mästartitel. Det är i stället en serieseger – också viktig för Legia Warszawa att ha till samlingen – men säsongen är inte över för det.

Legia Warszawa är starkare

Lech Poznan är precis som Legia Warszawa ett av de starkare lagen inom den polska fotbollen, men är också ett lag som är starkt beroende av sina supportrar för att kunna prestera. Det är också så att lagets hemmaplansfördel försvinner helt nu när man inte kan spela på samma sätt som önskat.

Å andra sidan kan Lech Poznan äta ikapp avståndet till Legia Warszawa, som då är nere på totalt sex poäng om man skulle vinna den här matchen. Men redan nu har båda lagen säkrat en plats i slutspelet, så paniken är inte slående.

Som i alla andra ligor råder osäkerhet kring exakt var lagen står i dagsläget, och det gör att vi inte vågar dra några förhastade slutsatser här. Men båda lagen vann en varsin cupmatch i veckan och kommer därmed med ganska god form. Som ofta i polsk fotboll tror vi att målen ligger nära till hands.

Legia Warszawa vann höstens hemmamöte med 2-1 och någonstans där kan vi nog landa igen.

Över 2,5 mål spelas till 2,00 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2,00
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:00, lördag 30/5
TV: 
Stream: