Speltips, Leeds – Middlesbrough 15/2: Hörnspel dubblar polletterna

Spelbloggare Publicerat: 14 februari 2016

Rivalerna Leeds United och Middlesbrough drabbar samman på Riverside Stadium – en match vi synar ett hörnobjekt till dubbelt betalt ifrån.

Ett riktigt måndagspartaj att vänta. Sällan en vecka inleds såhär bra.

För Leeds betyder matchen, i alla fall för tabellens skull, inte överdrivet mycket – de är fastkedjade i det hopplösa mittenskiktet; ska inte riskera att trilla ur serien eller avancera uppåt. Blir att försöka lösa en så pass bra plats som möjligt helt enkelt.

Trots fyra vinstfria matcher efter varandra – två kryss och två förluster – är Middlesbrough fortfarande uppe och fäktas i toppen. Med en respektive två matcher färre spelade än konkurrenterna runtom, har man två pinnar upp till förstaplatsen och med största sannolikhet ska ändå detta ”Boro” lösa en PL-biljett.

Leeds Alex Mowatt bör hinna bli hel för matchen, men laget bästa målskytt i Chris Wood är alltjämt out. Gästernas försvarspjäser Daniel Ayala och George Friend står fortfarande utanför truppen.

De skapar den första hörnan

Finner tycke för ett litet specialspel här – vilken sida som skapar den första hörnan i matchen.

Här är oddssättarna hos de olika aktörerna helt oense. Exempelvis Betrally betalar 2,00-1,71 medan William Hill står i 1,73-2,00. Nästan helt omvänt alltså och det är helt upp till oss att värdera var chansen är störst.

Och känslan är att Leeds, som trots förlusten senast är mer formstarka, kommer vilja kliva ut med fart och fläkt inför hemmapubliken, mot en rival som ”Boro”. Ett ”Boro” som inte brukar skapa överdrivet med hörnsparkar, även om de ofta spelar med stort bollinnehav. Formen är så pass usel att man eventuellt kliver in lite avvaktande, för att sedermera kvala upp ärmarna.

På hemmaplan, med lite att förlora – jag ser ett Leeds som vill framåt direkt. Att de skapar den första hörnan spelas således till dubbelt betalt hos Betrally.

Speltips:

Speltips: Första hörnan: Leeds
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Betrally (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, måndag 15/2
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Leeds 3,95 betrally logo
Oavgjort 3,40 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Middlesbrough 2,15 williamhill logo
Över 2,5 mål 2,55 unibet logo
Under 2,5 mål 1,55 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: