Speltips, Leganés – Real Sociedad 28/10: Fredagsunderhållning från Primera División

Spelbloggare Publicerat: 27 oktober 2016

Vi har vaskat fram ett målobjekt som betalar i klar överkant inför Primera División-matchen mellan nykomlingen Leganés och svajiga Real Sociedad på Estadio Municipal de Butarque.

Kravbilderna skiljer en hel del för dessa parter, men här har vi utan tvekan en tät match att vänta – 1X2-oddsen står i 2,80-3,20-2,70 i skrivandets stund. Större reaktioner borde väl inte heller vara att vänta där heller?

Nykomlingen Leganés har som primära mål att överleva i serien, och med tanke på vilket material tränaren Asier Garitano fogar över vore det naivt att sikta högre än så. Tio pinnar på nio matcher är facit och med det hittas man på fjortondeplats, men avståndet ner till bottentrion är fortfarande litet.

Av Real Sociedad kan det väntas bli en plats i mittenskiktet, en bra bit från Europaområdet och dito från det helröda tabellområdet. Laget är svajigt och har 4-1-4 i resultatraden, vilket ändå placerar dem på en fin sjundeplats.

Värden ser ut att komma till spel med hela truppen fit for fight. Real Sociedad saknar i deras tur Imanol Agirretxe, Markel Bergara och Esteban Granero.

Överspelet lockar

Varför oddssättarna har pushat ner underspelen på målmarknaden så enormt är en stor gåta – men för oss är det bara att utnyttja situationen och kliva in på den andra sidan.

Det har sprudlat en del runt Leganés i inledningen av seriespelet; hafsigt försvarsspel varvats med fina prestationer i offensiv väg. Sex av deras sju senaste matcher har innehållit minst tre baljor och det är ett anmärkningsvärt facit.

Lite samma visa har det varit för Real Sociedad, som varit inblandade i flera målfester. 2,5-målslinan har passerats vid fyra av de sex senaste tillfällena och nu senast skyfflades hela tre mål in i 3-0-vinsten hemma över Deportivo Alavés. Positiva besked ur offensiv synvinkel, men en annorlunda matchbild väntar nu på bortaplan där man inte är i närheten av lika starka.

Undertecknad tror att en öppen matchbild, mellan två parter som båda vill föra dansen, väntar.

Över 2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt två mål – spelas till 1,76 gånger pengarna hos Redbet, som ni via oss får en unik välkomstbonus hos – på 2 000 kronor!

Speltips:

Speltips: Över 2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,76 (Jämför alla odds)
Bolag: Redbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 28/10
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: