Speltips, Legia Warszawa – Real Madrid 2/11: Polackerna chanslösa utan deras främsta vapen?

Spelbloggare Publicerat: 1 november 2016

Polskt möter spanskt i Champions League. Efter att ha blivit förnedrade borta på Santiago Bernabéu, ska Legia Warszawa försöka stå upp bättre när Real Madrid istället tas emot på Polish Army Stadium, som för kvällen står tom på supportrar.

Tre förluster av tre möjliga och katastrofala 1-13 i målskillnad – det är Legia Warszawas facit i årets Champions League-upplaga. Allt annat än vad de önskat, men exakt vad som väntats; mer kan liksom inte krävas när man ställs mot klubbar som Real Madrid, Borussia Dortmund och Sporting CP.

I det omvända mötet med detta vann Real Madrid med 5-1. Krossade då, men finns det kanske mer att ta ut på hemmaplan? Mötet mot Dortmund på Polish Army Stadium landade dock i ett fiasko modellen större, när man förlorade med tennissiffrorna 6-0 och supportrarna skämde ut sig rejält – anledningen till varför den här matchen ska spelas utan publik.

Real Madrid stormar framåt i såväl Spanien som Europa just nu; toppar Primera División och har även fördelen i kampen om förstaplatsen med Dortmund här i CL-gruppspelet. Fem raka vinster är uppradade och inte en enda tävlingsmatch under spelåret har förlorats, 15 stycken.

Polackerna ser ut att komma till spel med hela truppen intakt. Gästerna har inte heller överdrivna problem, men saknar bland andra Sergio Ramos och Pepe.

Vinner med minst tre baljor?

Klasskillnad. Total klasskillnad.

Legia Warszawa har förstås ingenting i Champions League att göra, vilket såväl 0-6-förlusten hemma mot Borussia Dortmund och 1-5 borta mot just Real Madrid avslöjar. Skillnaden är så pass enorm att vi kallt kan räkna med ännu en storkross här.

Om det är någonting som i enskilda fall som skulle kunna få Legia att fälla en större europeisk jätte, är det energin från läktarhåll. Supportrarna är – förutom när de håller på med diverse dumheter – av absolut världsklass och någonting som kan få rejäl fart på spelarna. Och ja, nu ska matchen spelas inför tomma läktare.

Real Madrid brukar kunna köra över motstånd av Legias kaliber med briljans. Att siffrorna ska skjuta i höjden är inget långskott, direkt.

Nu senast vann Real Madrid med 4-1 borta över Deportivo Alavés och då bröt Cristiano Ronaldo sin fasansfulla måltorka när han stänkte in ett hattrick. Ketchupeffekt – precis det han och Real Madrid behövde.

Vad säger vi, 5-1 till Reals favör på resultattavlan återigen?

Real Madrid -2,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst tre baljor – testas till 1,83 x insatsen hos Redbet, som ni får en unik välkomstbonus hos, via oss – på 2 000 kronor!

Speltips:

Speltips: Real Madrid -2,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Redbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 2/11
TV:  viasathockey logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: