Speltips, Leicester – Liverpool 2/2: Fint spelvärde hittat

Spelbloggare Publicerat: 2 februari 2016

Serieledande Leicester City välkomnar överskattade Liverpool till King Power Stadium – och då är anser vi det missvisande att oddsen är så pass jämnt satta på 1×2-marknaden.

Det börjar nästan bli tjatigt; när kommer dippen? Om den ens kommer?

Leicester ser fortfarande ut att vara en faktor att räkna med i titelstriden. Den fenomenala skrällraketen har endast förlorat två matcher av 23 spelade i serien, vunnit 13 och spelat åtta oavgjorda. Ner till Manchester City och Arsenal, tvåan och trean, har man tre pinnars marginal.

En besvikelse, javisst, men att Liverpool inte har kvalité för den absoluta toppstriden är fakta nära på omöjlig att bestrida. Det skiljer helt enkelt ett par snäpp upp till den absoluta toppen och enklare blir det inte att få positiva resultat med detta eviga skadeelände. Sjundeplatsen står storklubben parkerade på just nu, och siktet får vara på femteplatsen som också leder till Europa.

Överskattat Liverpool

Vi har höjt fingret för det förut – Liverpool är överskattade. Punkt.

Att oddsen nästan är helt fifty-fifty här är förstås missvisande. Det handlar trots allt om en bortamatch mot serieledarna, vilka också bara förlorat två matcher på hela seriespelet, vilket kan jämföras med Liverpools sju.

Exakt så starka som Leicester var under de två avslutande månaderna av 2015, är de kanske inte för tillfället – men resultaten fortsätter pricka in fint med få missar. Senast städades Stoke undan med 3-0 på hemmaplan och för en och en halv vecka sedan vann man med 1-0 borta över Tottenham.

Grönt i resultatraden, men Liverpools maskineri hackar. Två tuffa cupmatcher mot West Ham och Stoke har slutat i en förlust och ett kryss. Mot de sistnämnda avancerade man dock ändå visade efter straffar när bortamötet vanns med ett mål mot noll.

Sedan den 23:e har Liverpool avverkat tre matcher, en av dem 120 minuter, medan Leicesterspelarna fått vila mer än en vecka. Värden får dessutom tillbaka två spelare i truppen – Ritchie De Laet samt Okazaki. Detta medan Liverpool har fortsatta skadeproblem och med all sannolikhet en del trötta ben i truppen.

Summa summarum – Leicester +0 mål – insatsen tillbaka vid oavgjort – smakar fint till 1,90x, vilket erbjuds av Bet365.

Speltips:

Speltips: Leicester +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 2/2
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Leicester 2,70 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 3,45 unibet logo
Liverpool 2,88 betway logo
Över 2,5 mål 2,10 mybet logo
Under 2,5 mål 1,80 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: