Speltips, Leicester – Manchester United 5/2: Specialspel i veckans sista PL-fajt

Spelbloggare Publicerat: 4 februari 2017

Strålkastarljuset riktas mot King Power Stadium, där mästarna Leicester väntar för toppjagande Manchester United. Vi har bollat fram och tillbaka, vilket landar i ett skrällspel.

Förra året – tippade i botten, till mästare. Nu? Höga förväntningar, men nere och slåss om kontraktet. Leicester är omöjliga att få grepp om och nu skiljer så lite som en pinne dem ner till det röda tabellområdet och endast två till jumboplatsen. Ett fiasko av den största modellen efter förra årets succé…

Frågan är; kan Leicester vända på situationen? Man vill ju ändå fortfarande tro att materialet är bättre än för botten.

Manchester United var en av de stora favoriterna till att vinna hela Premier League – nu med bland andra Zlatan Ibrahimovic och Paul Pogba inhämtade inför spelåret – men har inte kunnat motsvara förväntningarna; är sexa och titelchansen är därmed också helt bortblåst. CL-biljetterna är dock fortfarande inom räckhåll.

Leonardo Ulloa och Islam Slimani står som skadade för Leicester. Avbräck! Gästernas försvarspjäs Phil Jones saknas. Annars inte mycket att nämna på truppfronterna.

Chockstart från Leicester?

Så oerhört stelt Manchester United var nu senast hemma mot Hull City, är det faktiskt värt att spela skrällen här. I vilken form, det är upp till var och en.

Undertecknad tänker – vilken sida som nätar först. En marknad som vi annars sällan spelar här på Spelbloggare.se. På sin plats nu dock.

United fick alltså bara oavgjort, 0-0, mot Hull senast och kan tendera att se lite stela ut ibland. Blivit en del av den varan på sistone efter en fantastisk december månad och start på januari. Ska också påminnas om att flera heta målchanser släpptes till där mot Hull.

Leicester kan så mycket mer än de visat och då och då lyckas de även sprattla till. Högstanivån är alltjämt hög, men den nås sällan. Hemmaspelet har dock varit fullt acceptabelt och känslan är att en sån här typ av match kan komma lägligt.

På hemmaplan brukar Leicester komma ut med hyfsad fart och även om de inte skulle förmå att vinna här, ska de ses med bra chans att åtminstone bryta nollan i matchen. Chockstartar?

Första målet: Leicester spelas till 3,15 x smeten hos 24hBet.

  Rygga spelet hos 24hBet – Få €50 bonus!

Speltips:

Speltips: Första målet: Leicester
Odds: 3,15 (Jämför alla odds)
Bolag: 24hBet (€50 bonus)
Spelstopp: 17:00, söndag 5/2
TV:  viasatpremium logo viasatultrahd logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: