Speltips, Leicester – West Bromwich 1/3: Tillknäppt fajt att vänta

Spelbloggare Publicerat: 29 februari 2016

Den osannolika serieledaren Leicester står inför en tuff utmaning i West Bromwich på King Power Stadium under tisdagen. Vi tror oss ha hittat ett starkt spel inför matchen…

Leicester City stormar vidare mot serietiteln – vad som skulle kunna bli den största skrällen i Premier Leagues historia. Som vi nämnt i andra rekar; inför säsongen stod de i runt 1500,0 x insatsen för att vinna hela kalaset. Nu leder man serien, två pinnar före Tottenham och fem före Arsenal.

Besökarna på King Power Stadium, West Bromwich, är ett av seriens minst spektakulära lag – kan det bli annorlunda med Tony Pulis vid rodret? De står på en trettondeplats, utan praktisk risk att trilla ur serien. Blir att spela för enskilda platser i tabellen.

Nytt på skadetapeterna är att Leicesters N’Golo Kanté och West Bromwichs Chris Brunt saknas. Betydande avbräck.

Skapade lite senast

I takt med att titeln blivit mer och mer av ett möjligt scenario, har också en del förändrats för Leicester. Det känns inte alltid som att de spelar samma riskfyllda anfallsfotboll, utan hellre bevakar resultat – eller om det har med att de kanske blivit lite lästa? Hur som helst – resultaten fortsätter skövlas.

Fyra av de fem senaste matcherna – mot Stoke, Liverpool, Manchester City och Norwich – har vunnits medan man förlorade mot Arsenal, i en match som lika väl hade kunnat sluta med tre inkasserade pinnar.

Nu senast, när bottenlaget Norwich, som har extrema försvarsproblem, kom på besök till King Power Stadium hade Leicester dock förbannat svårt att skapa målchanser medan motståndarnas offensiva hot hölls väl i schack. 1-0-baljan – den första och sista – dröjde ända till en minut återstod av ordinarie matchtid.

Nu möter man ett desto försvarsstarkare WBA. En oerhört svårspelad motståndare, deras begränsade spelarkapital till trots. Deras seriematcher snittar 2,26~ mål och fyra av de fem senaste har klivit under 2,5 mål. För Leicester – detsamma i 7/10 senaste.

Undern spelas till 1,80 x polletterna.

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Redbet (Unik: 1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 1/3
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Leicester 1,67 williamhill logo
Oavgjort 3,85 unibet logo
West Bromwich 6,25 titanbet logo
Över 2,5 mål 2,15 expekt logo
Under 2,5 mål 1,80 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: