Speltips, Levante – Espanyol 15/4: Goda målmöjligheter

Spelbloggare Publicerat: 15 april 2016

För ett utsatt Levante väntar en ödesfajt mot offensivt sylvassa Espanyol hemma på Estadi Ciutat de Valéncia, varifrån den väntade matchbilden talar för – mål.

Sist i tabellen med osunt långdragna perioder mellan vinsterna – Levante ser ut att störta mot andradivisionen efter flera år på raken uppe i finrummet, men hoppet om överlevnad lever alltjämt. Till säker mark har man fem pinnar med 18 kvar att spela om. Blir svårt även fast spelschemat är hyfsat tacksamt under slutspurten.

Flera snäpp upp i tabellen hittas Espanyol, men även de har varit lite av en besvikelse. Framförallt har man varit helt upp och ner – de är helt omöjliga att veta var man har – men skulle spelåret avslutas starkt, finns möjligheten att studsa upp till den övre tabellhalvan från den femtondeplats de parkerar på för närvarande.

Värden saknar fortfarande ett par försvarspjäser medan Espanyol kan ställa ut starkast möjliga startelva.

1,87 räcker

Det räcker inte med kryss för Levante – de måste jaga trean. Sätta växeln i och mot ett så pass svajigt, men vasst motstånd som Espanyol borde målen vara nära till hands.

Gillar Espanyol starkt – de brukar vara oerhört underhållande att följa. Inte minst de senaste månaderna. För tillfället har de fem matcher efter varandra där det målats åt båda håll. Formen som helhet är bra, trots 1-3-förlusten mot Atlético Madrid senast, och det märks på spelarna att det finns en tro på modellen.

Levante har inte målat på 220 minuter, två och en halv match, men ställs nu mot ett svajigt försvar och borde kunna bryta den sviten.

I och med att Levante måste pusha upp positionerna och Espanyol kan spela avslappnat, borde också en öppen matchbild vara att vänta. Det är som bäddat för att vi ska få se mål – åt båda håll också? Sannolikt.

1,87x för att båda sidorna ska måla köper vi.

Speltips:

Speltips: BLGM – ja
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Betrally (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, fredag 15/4
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: