Speltips, Levante – Getafe 19/2: Fint slagläge för tabelljumbon

Spelbloggare Publicerat: 19 februari 2016

Ett förstärkt Levante kommer få kämpa med näbbar och klor för att fixa kontraktet i Primera División. Nästa hinder: Getafe, på hemmaplan. Kan tre ödespinnar landa på kontot då?

Tabelljumbon Levante satsar stenhårt i jakten på ett nytt kontrakt i det spanska finrummet. Under transferfönstret har tränaren Rubí fått sin trupp märkbart förstärkt med flera klassförvärv, relativa mått mätt.

För närvarande skiljer fem pinnar upp till säker mark för Levante medan Getafe, från sin trettondeplats, har samma avstånd ner till det röda tabellområdet.

Så ja, även Getafes kontrakt är i fara – inte minst med tanke på hur formen ser ut. De har varit mindre aktiva än sina motståndare på transfermarknaden, men plockat in Àlvaro Pereira, med ett förflutet i bland annat Porto och Inter, på lån från argentinska Estudiantes.

Usla på bortaplan

Känns som att Getafe ställs mot Levante vid värsta möjliga tillfälle. Undertecknad är inne på att jumbon kan få lite av en nystart påbörjad här. Huruvida det kommer räcka till för att rädda kontraktet – det återstår att se.

Levante har förlorat tre matcher efter varandra, men ställts mot oerhört tufft motstånd – Sevilla, Eibar (b) och Barcelona (h) – och prestationerna i de här fajterna behöver man inte alls skämmas över. Sett helt okej ut och nyförvärven är mer acklimatiserade.

Gästande Getafe kämpar i motvind; har fyra raka förluster med ett spelschema som inte varit i närheten av lika tufft som Levantes. På bortaplan är de näst sämst i hela serien med den horribla resultatraden 1-2-8 och en målskillnad på 9-27. Nyförvärvet Pereira är ännu inte spelklar.

Har extremt svårt att se Getafe lämna den här matchen med tre inkasserade pinnar – utan tror istället de hamnar hos Levante. Kan dock bli en tät fajt och värden spelas med -0,25 mål (asian handicap) till mer än spelvärda 1,93 x insatsen.

Speltips:

Speltips: Levante -0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,93 (Jämför alla odds)
Bolag: 10Bet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, fredag 19/2
TV:  viasatsport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Levante 2,25 williamhill logo
Oavgjort 3,40 nordicbet logo
Getafe 3,60 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 2,30 expekt logo
Under 2,5 mål 1,65 titanbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: