Speltips, Levante – Real Madrid 2/3: Kan Real studsa tillbaka?

Spelbloggare Publicerat: 2 mars 2016

Ett skadeskjutet Real Madrid i gungning ska försöka studsa tillbaka i bortamatchen mot tabelljumbon Levante. Lyckas de? Jo, vi tror ändå det.

Det ser inte ljust ut för Levante i kampen om ett nytt kontrakt i förstadivisionen, även fast de bjudit på en del okej prestationer den senaste månaden. Glappet upp till säker mark är på fyra pinnar och under transferfönstret förstärktes truppen rejält, i ett försök att fixa det här kontraktet. Efter en 3-0-vinst över Getafe, var de tillbaka på förlustspåret när siffrorna skrevs desamma, fast omvända, borta mot Villarreal senast.

Även Real Madrid är illa ute. Klubben är allt annat än i harmoni och det har uppenbarligen varit en tryckt stämning i truppen; efter 0-1-förlusten i derbyt mot Atlético Madrid senast, vilket också innebär att titelhoppet är helt dött, stack fixstjärnan Cristiano Ronaldo ut hakan i media och sågade sina medspelare. Innan dess fick man bara oavgjort, 1-1, borta mot Málaga.

Ska vara klasskillnad

Problemen till trots, och det faktum att Real Madrid svikit stort på resande fot under spelåret – en klar bortavinst känns som den mest logiska utgången av den här fajten. Det är trots allt tabelljumbon den spanska huvudstadsjätten ställs emot.

Gästernas frånvaroproblem har blivit lite större i och med att Karim Benzema samt Luka Modric nu åkt på skador. En stark startelva kan ändå ställas ut, men vikten på Cristiano Ronaldos axlar – att hålla anfallsspelet uppe – blir större eftersom även Gareth Bale saknas.

Litet avbräck för Levante med David Navarro out. Inte optimalt att få rotera i backlinjen mot en motståndare av Reals kaliber.

Bättre chans för att ta revansch får Real Madrid knappast. De är flera snäpp vassare och och tränaren Zinedine Zidane har tryckt på att trepoängaren är det enda som räknas. De åtta senaste inbördes mötena har också slutat i vinster för Real, sex av dem med minst två baljor.

Real Madrid -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid uddamålsvinst – synas till fina 1,88 x insatsen hos Bet365.

Speltips:

Speltips: Real Madrid -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, onsdag 2/3
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Levante 7,00 williamhill logo
Oavgjort 4,60 betsafe logo
Real Madrid 1,51
Över 2,5 mål 1,57 redbet logo
Under 2,5 mål 2,60 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: