Speltips Leyton Orient – Tottenham 22/9: ELF Cup

Simon Pålsson Publicerat: 20 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Leyton Orient ser sylvassa ut i inledningen på säsongen, men är klar underdog hemma mot Tottenham Hotspur i Ligacupen den 22 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

OBS! Det råder viss osäkerhet kring huruvida matchen ska spelas. Leyton Orient har flertalet coronafall i truppen, och det kan av hälsoskäl vara så att man spelar matchen senare. Det här gör också att speltipsets info inte är helt relevant hela vägen, och oddsmarknaden har också påverkats markant. Ha det i åtanke om du placerar ett bet. Vi återkommer i ärendet!

Det är speciella tider i den engelska fotbollen, där man mitt i inledningen av ligasäsongen på olika nivåer har valt att smälla in flera cupomgångar i Ligacupen. Det är andra veckan i rad som det spelas matcher, och för flera av de tyngsta lagen från Premier League innebär det att man alltså öppnar säsongen med ett tätt spelschema direkt.

För en del lag kan det nog vara nyttigt, inte minst för att kunna komma igång och ge speltid till lite fler spelare. Men det kan också vara en belastning, och frågan är hur motiverande det är? Redan nu har vi sett ett par tunga lag falla, däribland Leeds United som åkte ut på straffläggning mot Hull City i sin första match i turneringen.

Tottenham Hotspur känns – mest baserat på magkänsla – som ett lag som inte tar den här turneringen på samma stora allvar som ett par andra lag. Därför är det inte förvånande att man trots allt inte är enorma favoriter mot Leyton Orient.

Leyton Orient är ett lag från League Two som visserligen inlett säsongen strålande med fem raka matcher utan förlust – men som trots allt spelar i fjärdeligan i England. Räknat i antalet lag som finns mellan Leyton Orient och Tottenham Hotspur i tabellerna är det ett enormt gap mellan klubbarna. Det bör synas.

Men matchen ska spelas, och Leyton Orient kommer vara motiverade på ett sätt som kan få det här att bli jobbigt för Tottenham Hotspur.

Flera tunga spelare vilar

Spelbolagen är inne på lite samma spår och du kan faktiskt få det raka spelet på gästerna till höga 1,44 gånger pengarna hos ett par spelbolag på den svenska marknaden. Det måste man ändå säga är ett högt odds för ett lag från Premier League att vinna mot ett lag från League Two, även om Leyton Orient är formstarka och spelar på hemmaplan.

Men vi lockas ändå inte riktigt av oddset på förhand. Magkänslan säger att det här kan bli en riktigt deppig, avslagen historia.

Det kommer att finnas ett par namn i bortalaget som vill visa framfötterna, och det gör att vi inte tror att Leyton Orient kan förvänta sig att göra mer än max ett mål. Joe Hart lär exempelvis stå, och han är redo att försvara målet med allt vad han har.

Tottenham Hotspur tappar troligen också offensiva hot i Harry Kane och Heung-min Son som rimligen bör vilas i matchen.

Under 3,25 mål (asian) spelas därför till 1,65 gånger såsen hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos casumo – Få 300 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,65
Bolag: Casumo
Spelstopp: 19:00, tisdag 22 september 2020
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: