Speltips, Lille – Bordeaux 26/1: Cupskräll att vänta?

Spelbloggare Publicerat: 26 januari 2016

Den första finalbiljetten i Ligacupen ska delas ut. Hamnar den i händerna på Lille eller Bordeaux? Det har vi en viss känsla för…

Paris Saint-Germain mot Toulouse är förstås den mest uppsnackade semifinalen eftersom ena halvan utgörs av just – PSG. Men undra på om det här inte har störst möjlighet att bli den mer underhållande? Mer öppen är den hur som helst…

I serien är det två mittenplacerade parter. Lille är faktiskt placerade ända nere på fjortondeplatsen – ett fatalt misslyckande – och fem pinnar ovanför dem, eller fyra platser, hittas Bordeaux, vilka både sett till kvalité och tabellsituation ändå har en okej möjlighet på att plocka en Europaplats. Under nämnda tabellettan PSG är det tätt och jämnt.

God skrällchans

Köper inte de utställda oddsen inför matchen; med Lille som en så pass klar favorit. 2,25-3,10-3,80 är helt missvisande siffror. Skyffla över 20-25 punkter från ettan till de andra två tecknen och vi är mer i hamn, över vad som skulle kunna tituleras som rättvisande.

I min bok är Bordeaux den bättre parten. Större än vad tabellen visar – och om de kan komma upp i nivå, behålla rådande form, ska en av dessa Europabiljetter plockas. En final här i cupen på det också, det skulle rädda vad som annars varit en usel start på spelåret.

För maskineriet, det har fått fart, efter en period av uteblivna resultat. Innan 2-2-krysset borta mot Nantes senast hade Bordeaux fyra raka vinster och med det har 11 förlustfria matcher radats upp. Ett imponerande facit. På bortaplan är problemen uppenbara, men även där börjar pusselbitarna hamna rätt. Cupen, som också vanns, 2008-09 är uttalat prioriterad också.

Lille är såklart även de motiverade att lösa den här finalbiljetten, men i och med att man fortfarande lever farligt till i serien, är det där det stora krutet placeras. Laget har förlorat tre matcher i följd, varav ena efter straffar mot Trélissac från fjärdedivisionen i den franska cupen, och senast skrevs förlustsiffrorna mot tabelljumbon Troyes till 1-3 – på hemmaplan.

– Vi förstår fansens frustration. Det har inte varit en enkel säsong såhär långt. Under tisdagen finns chansen att höja huvudena på nytt, även om serien är högst prioriterad, säger mittfältaren Rio Mavuba enligt klubbens hemsida.

Klass, form och till vis mån motivation talar för Bordeaux och den raka tvåan spelas till 3,80x.

Speltips:

Speltips: Bordeaux vinner, rak tvåa
Odds: 3,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 22:00, tisdag 26/1
TV:  tvfyrasport logo (TV-tablå)
Stream:  tvfyrasport logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Lille 2,25 bwin logo
Oavgjort 3,10 williamhill logo
Bordeaux 3,80 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 2,60 unibet logo
Under 2,5 mål 1,50 expekt logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: