Speltips Litauen – Montenegro 7/9: Måstematch

Martin Efvergren Publicerat: 7 september 2023

Litauen tar emot Montenegro i kvalet till EM 2024. Matchen spelas torsdag den 7 september 2023 med avspark kl 18:00.

Litauen – Montenegro

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Litauen och Montenegro hör till EM-kvalets grupp G där även Serbien, Ungern och Bulgarien ingår. Efter tre spelade omgångar är det favoriterna Ungern och Serbien som toppar gruppen på sju poäng. Tre poäng efter placerar sig Montenegro medan Litauen står på en poäng.

Litauen inledde kvalet i våras med en tuff uppgift då man ställdes mot Serbien på bortaplan. Det slutade också med en 2-0-förlust. Vid den senaste landslagssamlingen i juni kunde man sedan ta en poäng i hemmamötet mot Bulgarien och det trots att man åkte på en utvisning redan efter en dryg kvart. Därefter blev det sedan en ny 2-0-förlust i bortamötet mot Ungern.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Montenegro är favoriter

Montenegro fick en fin start på EM-kvalet då man lyckades besegra Bulgarien med 1-0 på bortaplan i våras. Därefter väntade så ett ”derby” mot Serbien i Podgorica där man föll tungt efter att serberna gjort två sena mål.

Vid den senaste samlingen tog man först emot Ungern i en jämn och tät batalj som förblev mållös. Tre dagar senare föll man sedan med 4-1 i en träningsmatch på hemmaplan mot Tjeckien.

För Litauens del ser det mörkt vad gäller chanserna att kunna utmana Serbien och Ungern i den här gruppen, men för Montenegro lever ändå en strimma av hopp. Ska de ha någon chans att på allvar utmana om en biljett till EM 2024 i Tyskland är det här emellertid en match som man måste vinna. Montenegro gäller också som klara favoriter då ett rakt spel på bortalaget ger omkring 1.75 gånger insatsen.

Montenegro är det vassare laget på pappret, men Litauen har hållit ihop det på ett bra sätt i sina bortamatcher mot Serbien och Ungern och lär kunna göra det även här. Jag lutar åt att det här kommer att bli en tät tillställning och mitt spel blir X2 samt att det görs under 2.5 mål totalt till 1.89 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos Expekt – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: X2 & under 2.5 mål
Odds: 1.89
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:00, torsdag 7 september 2023
TV: 
Stream:  viaplay logo