Speltips, Liverpool – Augsburg 25/2: Här blir det att åka av

Spelbloggare Publicerat: 24 februari 2016

Ständigt överskattade Liverpool ska försöka sätta spiken i kistan mot tyska Augsburg i jakten på en åttondelsfinalbiljett i Europa League – men frågan är om det faktiskt inte råder viss underskattningen inför den här fajten?

Detta mediokra Liverpool har överskattats av oddssättarna och marknaden under hela spelåret, det hör nästan till. Där värderas de som nästan lika högt som om de vore en av jättarna i Premier Leagues titelracet, men resultatraden 10-8-8 och det faktum att de står på åttondeplatsen talar sitt klara språk. De är inte i närheten av vad de en gång varit.

Men undra om inte Augsburg varit en ännu större besvikelse? Materialet, ja, det är ytterst begränsat – men när en femteplats i serien kammades hem under förra året, då kommer det såklart lite som en chock att de är nere på den undre tabellhalvan och fajtas om kontraktet. Så lite som fyra pinnar skiljer ner till kvalstrecket.

Ska inte vara något snack om saken

Det här kan väl inte sluta på ett annat sätt än att Liverpool avancerar vidare? Den enda livlinan om de inte vinner är 0-0 och sedermera övertid, men redan under 90 minuter ska de väl stå som vinnare? Mycket sannolikt med ett par eller fler mål till godo, menar jag.

För det vi måste påminnas om, det är att Augsburg slåss för sitt kontrakt i den tyska förstadivisionen. Ett flera snäpp sämre fotbollsgäng än Liverpool, alla bemärkelser. I och med den utsatta positionen i seriespelet, är det också svårt att fokusera helhjärtat på Europaspelet.

Detta medan Liverpool är helmotiverat att städa upp den skiten de hamnat i via Europa.

Dessutom fick ju Augsburgs Raúl Bobadilla kliva ut skadad i det första mötet. Paraguayanen och lagets kanske viktigaste pjäs saknas fortfarande. Hur ska tyskarna kunna hota framåt utan hans kvalitéer?

Nja, det här vinner Liverpool helt enkelt och de spelas med -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid uddamålsvinst – till fullt acceptabla 1,69x hos 10Bet.

Speltips:

Speltips: Liverpool -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,69 (Jämför alla odds)
Bolag: 10Bet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, torsdag 25/2
TV:  kanalnio logo (TV-tablå)
Stream: 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Liverpool 1,44 williamhill logo
Oavgjort 5,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Augsburg 9,00 titanbet logo
Över 2,5 mål 1,85 bwin logo
Under 2,5 mål 2,06 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: