Speltips Liverpool – Bournemouth 19/8: Framåtlutat hemmalag

Martin Efvergren Publicerat: 18 augusti 2023

Liverpool gäller som klara favoriter när man gästas av Bournemouth i den andra omgången av Premier League. Matchen spelas lördag den 19 augusti 2023 med avspark kl 16:00 på Anfield.

Liverpool – Bournemouth

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Liverpool FC var en besvikelse förra säsongen då man till slut landade in på en femte plats i Premier League. Till den här säsongen har man skeppat iväg en stor del av truppens äldre garde och ersatt dem med två stjärnvärvningar i Alexis MacAllister och Dominik Szoboszlai.

Båda dessa herrar tog också plats på det centrala mittfältet i premiären borta mot Chelsea i söndags. Det var överlag en mycket offensivt viktad startelva som Jurgen Klopp formerade och det skulle komma att prägla matchbilden. Det blev med andra ord en öppen, fartfylld och högkvalitativ tillställning på Stamford Bridge. Trots det blev det bara två mål då det hela, fullt rättvist, slutade 1-1.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bournemouth kan hota

AFC Bournemouth hade inga höga förväntningar på sig inför förra säsongen då man var tillbaka i Premier League. Med små medel hade man dock lyckats skapa ett tillräckligt slagkraftigt lag för att hänga kvar. Trots att man förlorade de fyra avslutande matcherna blev det en slutlig 15:e plats i tabellen.

Till den här säsongen valde man, något oväntat, att ersätta sin huvudtränare Gary O’Neil med spanjoren Andoni Iraola. Han kommer med fina meriter från Rayo Vallecano och ska nu försöka höja Bournemouth ytterligare ett snäpp. Premiären hemma mot West Ham blev emellertid en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ett sent kvitteringsmål av Dominik Solanke.

Bournemouth kommer nu till Anfield med, förmodat, mardrömslika minnen från i höstas. Då blev man utskåpade med hela 9-0, men man fick visserligen revansch i våras då man slog Liverpool med 1-0 hemma på Vitality Stadium.

Hursomhelst gäller Liverpool som storfavoriter inför den här matchen. Ett rakt spel på hemmalaget ger endast omkring 1.24 gånger insatsen.

Liverpool släppte in många enkla mål förra säsongen och att döma av premiären är Klopps devis alltjämt att anfall är bästa försvar. De lär inte vara mindre offensivt inriktade i den här matchen och det lär nog ge Bournemouth ett och annat omställningsläge. Mitt spel blir därför att båda lagen gör mål till 1.78 gånger pengarna hos Coolbet.

  Rygga spelet hos Coolbet- Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.78
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 16:00, lördag 19 augusti 2023
TV: 
Stream:  viaplay logo