Speltips Liverpool – Brentford 6/5: På uppgång

Martin Efvergren Publicerat: 6 maj 2023

Ett Liverpool på uppgång gästas av Brentford i lördagens kvällsmatch från Premier League. Matchen spelas den 6 maj 2023 med avspark kl 18:30 på Anfield.

Liverpool – Brentford

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Liverpool har för första gången på hela säsongen lyckats få ihop en vinstrad som heter duga. Man kommer nu till den här matchen med fem raka segrar i bagaget och därmed har man kopplat greppet om femteplatsen i Premier League.

Man har som sagt vunnit de fem senaste matcherna, men det är ändå svårt att tala om en stabilitet om man synar matcherna var för sig. Segern med 6-1 mot Leeds var förstås odiskutabel, men därefter har det varit uddamålssegrar där man har blandat och gett en hel del.

Efter fyra raka målrika matcher kunde man ta en 1-0-seger hemma mot Fulham i onsdags. Matchens enda mål gjordes av Mohamed Salah efter en omdiskuterad straff i slutet av den första halvleken.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Segersviten fortsätter

Brentford hade en liten svacka med sex raka matcher utan seger. Därefter har man åter hittat tillbaka till vinnarspåret och man kommer nu till det här mötet med två raka segrar i ryggen. Det ger att man har spelat ihop 50 poäng på 34 ligamatcher och ligger därmed på en nionde plats i Premier League inför helgens omgång.

I lördags hamnade man i underläge strax innan halvtid i hemmamötet mot Nottingham Forest. En stark slutforcering skulle dock komma att betala sig. I den 82:e minuten kom kvitteringen och på tilläggstid kunde Joshua Dasilva sätta det avgörande 2-1-målet.

Liverpool och Brentford möttes senaste i början av januari och det var då de sistnämnda som gick segrande med 3-1. När de nu möts igen gäller ändå Liverpool som klara favoriter då ett rakt spel på hemmalaget ger omkring 1.50 gånger insatsen.

Brentford är svårslagna och brukar kunna hävda sig väl mot på pappret starkare motstånd. De lär säkerligen bli en tuff uppgift att bryta ner även för Liverpool, men jag tror ändå att Jurgen Klopps manskap kommer kunna surfa vidare på det positiva spår man är inne på. Mitt spel blir att Liverpool vinner och att det görs under 4.5 mål totalt till 1.94 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos Expekt – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Liverpool & under 4.5 mål
Odds: 1.94
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:30, lördag 6 maj
TV: 
Stream:  viaplay logo