Speltips Liverpool – Cardiff 6/2: Lunchmatch i FA-cupen

Axel Sjödin Publicerat: 6 februari 2022

Liverpool återvänder till Anfield tar emot walesiska Cardiff i den fjärde omgången av FA-cupen.

Liverpool - Cardiff

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Av söndagens matcher från FA-cupen så tar vi en kik på Liverpools match mot Cardiff. Ett möte som ingen förväntar sig bli särskilt spännande. Liverpool är ännu inte tillbaka i full styrka då de fortfarande saknar både Mohamed Salah och Sadio Mané som spelar i de afrikanska mästerskapen. Både Senegal och Egypten har nått final så hemmalagets båda stjärnor kommer att vara borta ett litet tag till.

Liverpool har dock klarat sig någorlunda bra även utan sina superstjärnor. Bortsett från den mållösa plattmatchen mot Arsenal där de, trots en man mer, inte kunde få hål på sina motståndare så har det gått vägen. De har nu tre raka segrar i ryggen och får en mjukstart efter landslagsuppehållet mot Cardiff.

Efter uppehållet har de fått tillbaka Harvey Elliott och Divock Origi som har varit borta länge. De båda kan nog vara med i truppen, men det är oklart ifall de får speltid ännu. Detsamma gäller nyförvärvet Luis Díaz som hämtades in i januari från Porto.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Cardiff ska inte ha någon chans

De walesiska gästerna huserar nära botten i den engelska andradivisionen och är knappast några återkommande gäster till Anfield. Det är såklart en oerhörd klasskillnad mellan lagen och Cardiff kommer att få det svårt att uträtta något på söndag.

Formen verkar i alla fall gå åt rätt håll för gästerna som har två raka segrar i The Championship. Förra helgen slog de formstarka Nottingham Forest med 2-1 och tidigare i veckan vann de mot tabelljumbon Barnsley med uddamålet. Dessförinnan hade de inte vunnit en ligamatch sedan slutet av november.

Förutsättningarna inför mötet mot Liverpool är dock långt ifrån optimala då de utöver tre skador även har fyra spelare som inte kan spela på söndag på grund av att de är låsta till andra lag i turneringen. Det lär därmed bli ett ungt och reservbetonat lag som ställs på plan på Anfield.

Frågan är väl hur mycket Liverpool vinner med snarare än något annat och i min mening så är 2.06 gånger pengarna hos Expekt inte dumt för ett spel på Liverpool med -2,5 asian. Med tanke på i vilket skick Cardiff är i denna säsongen och att de dessutom saknar sju spelare så ska det inte vara något snack egentligen.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Liverpool -2,5 asian
Odds: 2.06
Bolag: Expekt
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: