Speltips, Liverpool – Chelsea 11/5: Hörnpolletter skickas in

Spelbloggare Publicerat: 11 maj 2016

Storklubbarna Liverpool och Chelsea möter varandra på klassiska Anfield i den näst sista omgången av Premier League – och vi hittar klara värdesiffror på hörnmarknaden.

Det handlar om att hålla flera bollar i luften för Liverpool just nu. I seriespelet siktar de på sjätteplatsen, vilken skulle leda dem ut i Europa, och om bara en vecka väntar finalen i Europa League mot Sevilla. Däremellan ska man också möta West Bromwich. Fullt upp – full rulle! Klarar man av att köra med helt ordinarie manskap i alla tre fajter?

Chelsea hittas på platsen under Liverpool, men med hela tio pinnar emellan. Fjolårsmästarna har stått för seriens i särklass största fiasko; var i början nere och tampades i botten, men löser nu en plats i mittenskiktet. Varit bättre efter tränarbytet, men ändå inte i närheten av den klass som visades upp året dessförinnan – med en liknande trupp.

Allt som allt – när det återstår två matcher, får båda lagen räknas som besvikelser. Det ska, utan tvekan, finnas potential att utmana i den absoluta toppen.

Tufft besked för Chelsea med John Terry avstängd. Pedro, Remy och Zouma står som skadade. Liverpool har en ännu värre skadelista, men kunnat prestera utan de flesta, prydd av Origi, Hendersson, Ings, Gomez, Rossiter samt Ward.

De vinner ”hörnmatchen” klart

Fastnat för ett spelobjekt på hörnmarknaden.

Liverpool ska röja; skölja framåt i anfall efter anfall. De har klart bättre form än sina motståndare och har allt att spela för medan Chelseaspelarna sannolikt bara vill på semester.

Detta ska inte bara öppna upp för en hemmavinst – där är oddsen för snåla – utan även; hörnor. Det mest sannolika scenariot är att Liverpool håller taktpinnen från matchminut 1 till 90, och med tanke på hur varierat deras anfallsspel brukar vara, attackerna sker ofta via kanterna, känns en ”hörnkross” möjlig.

På hemmaplan snittar Liverpool 7,5 hörnor framåt och 4,7 bakåt per match. Chelseas bortastatistik är 6,1-5,1 – men då handlar det också mycket om att de alltid är spelförande mot de seriekonkurrenter som inte utmanar på den övre tabellhalvan.

Liverpool -2,0 hörnor (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt två fler – spelas till 1,75 x polletterna hos Bet365.

Speltips:

Speltips: Liverpool -2,0 hörnor (asian handicap)
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, onsdag 11/5
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: