Speltips, Liverpool – Chelsea 31/1: Toppmötet sätter punkt för månaden

Spelbloggare Publicerat: 30 januari 2017

Serieledande Chelsea besöker ett Liverpool som tappat stilen helt på Anfield. Avspark tas 21:00 och vi har inte speciellt svårt att skicka in våra polletter åt det ena hållet…

Hämta en ny bonus: Vi har Sveriges bästa bonusguide och guidar dig till spelbolagens bästa bonusar just nu!

Sista chansen? Ingen tvekan om det.

Liverpool måste nästan vinna, absolut inte förlora, om deras titelhopp ska hållas vid liv. Upp till just Chelsea på toppen av kullen har man tio pinnar, dessutom med två konkurrenter till däremellan. Den här matchen hade nästan inte kommit sämre tajmat – just nu är tre raka matcher förlorade, två i cupen och en i serien. Endast en av de åtta senaste är vunna.

För Chelsea är det frid och fröjd. Allt rullar på. Den här rekordsviten på 13 raka vinster i seriespelet bröts i början av året, när förlustsiffrorna skrevs 0-2 mot Tottenham, och då var känslan att en dipp skulle kunna vara att vänta, en reaktion. Istället? Fyra raka vinster. 14-1 i målskillnad. Ska dock nämnas att två av dessa varit i FA-cupen.

Adam Lallana och Nathaniel Clyne är osäkra för Liverpool, bland andra, medan Chelsea ser ut att komma till spel med hela truppen intakt, hel och frisk.

Fifty-fifty

Hemmaplan, ja, det väger tungt i ett toppmöte. Såklart.

Men här kan vi inte helt köpa att Liverpool ändå presenterats som rätt klara favoriter med den usla formen de har och med tanke på vilket klassmotstånd som ska stå på andra sidan planhalvan. Mycket möjligt att oddsen justeras till närmare avspark.

De här tre raka förlusterna kanske ska tas med en nypa salt då det roterats i cuperna från Liverpools del, men startelvan i Ligacupen var ändå stark och även den som presenterades borde ha värjt undan Wolverhampton utan problem. Serieförlusten kom mot den dåvarande jumbon Swansea, 2-3.

Framförallt har Liverpool sett sårbara ut när motståndarna får ställa om – och vad om inte det är Chelsea suveräna på?

Serieledarna levererar fantastisk fotboll och de har fått in en stark vinnarkultur i truppen. Den där förlusten över Tottenham har följts upp av två solida prestationer. Offensiven är sylvass, Diego Costa och Eden Hazard är två av de mest framträdande, medan defensiven hålls ihop utmärkt.

Ska Liverpool verkligen vara favoriter? Nja. Fifty-fifty är känslan.

Chelsea +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – klickas i till 2,15x hos Bet365, som ni öppnar upp en 1 000-kronorsbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Chelsea +0 mål (asian handicap)
Odds: 2,15 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, tisdag 31/1
TV:  viasatpremium logo viasatultrahd logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: