Speltips, Liverpool – Exeter City 20/1: Dubbla speltips

Spelbloggare Publicerat: 20 januari 2016

2-2 på St. James’ Park – nu tar Liverpool an Exeter City, från League Two, på Anfield i omspelet. Blir en enkel vinst, eller?

Precis som väntat luftade Liverpool hela den ordinarie startelvan i det första mötet, plockade in juniorer och tredje- samt fjärdevalsalternativ på flera positioner. Det brukar vara den här typen av rotation bland jättarna som bäddar för skrällarna, som dyker upp här och var, i FA-cupen.

Slutresultatet skrevs alltså 2-2 och det var faktiskt med mersmak för Exeter. De ledde fram till slutkvarten och hade dessförinnan flera fina möjligheter att sätta spiken i kistan, avancera vidare, med ett 3-1-mål. Effektiviteten var dock inte i närheten av lika bra som i första halvlek och vissa felbeslut den sista offensiva tredjedelen betydde problem.

Exeter håller jämnt strå – på nytt

Eventuellt att Liverpool ställer upp ett marginellt starkare papper på planen här, men som det verkar är det fortfarande juniorerna och de utanför den ordinarie startelvan som ska göra jobbet. Den enda som brukar vara med och fajtas om en startplats och fick en plats i elvan var anfallaren Christian Benteke. Han åstadkom dock inte mycket alls, utan blev isolerad och försvann i spelet totalt.

Den elvan som skickades ut av Liverpool håller inte mycket bättre nivå än för League Two, där Exeter alltså huserar. Det indikerade i alla fall den första matchen på.

– … så det kommer bli ett liknande lag från senast, säger Jürgen Klopp inför matchen enligt Sky Sports.

Exeterspelarna är förstås extremt hajpade på den här matchen – det är en dröm för dem, att spela på arenor som Anfield. Formen är bra den också, i de två senaste matcherna, mot lag över dem själva i tabellen, på bortaplan, har de löst ett kryss och en vinst.

Som matchbilden var senast är det svårt att tro någonting annat än att det kommer målas åt båda håll och med all sannolikhet kan de hålla jämnt strå, Exeter. Landar därför i två slutsatser; BLGM – ja och Exeter +1,5 mål (asian handicap) till 2,00 respektive 2,07 x insatsen.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Exeter +1,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,00 / 2,07 (Jämför alla odds)
Bolag: Betrally (1 000 kr bonus)
10Bet     (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, onsdag 20/1
TV:  viasatsport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Liverpool 1,33 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 5,60 expekt logo
Exeter City 11,50 redbet logo
Över 2,5 mål 1,53 bwin logo
Under 2,5 mål 2,50 titanbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: