Speltips Liverpool – Fulham 3/5: Offensivlusta

Martin Efvergren Publicerat: 3 maj 2023

Ett Liverpool på uppgång tar emot Fulham i onsdagens omgång av Premier League. Matchen spelas den 3 maj 2023 med avspark kl 21:00 på Anfield.

Liverpool – Fulham

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Liverpool har inte hittat någon jämnhet i sina prestationer den här säsongen, men på sistone har man ändå lyckats vinna sina matcher. Man kommer nu till det här mötet med fyra raka segrar, vilket gjort att man klivit upp på en femte plats i tabellen. För tillfället är avståndet upp till Manchester United på fjärdeplatsen sju poäng, men Liverpool har då en match mer spelad.

För tre matcher sedan körde Liverpool över Leeds med 6-1 på Elland Road. Därefter har segrarna inte varit lika kassaskåpssäkra. I söndags blev det vilda västern när man gästades Tottenham. Trots att Liverpool rivstartade med en 3-0-ledning redan efter kvart kunde Spurs ta sig tillbaka. På tilläggstid kvitterade de till 3-3, men Liverpool fick ändå sista ordet då Diogo Jota satte 4-3 i den 94:e minuten.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Med styrkan i offensiven

Fulhams resultatrad de senaste två månaderna imponerar inte, men det gör deras säsong som helhet. Trots att det bara blivit två segrar och sex förluster på de åtta senaste ligamatcherna innehar man en tionde plats i Premier League.

Ser vi till de fyra senaste matcherna så har Fulhams prestationer varit bra. Efter vinster mot Everton och Leeds har det dock blivit två förluster mot tufft motstånd. I söndags stod man upp på ett bra sätt hemma mot Manchester City, men föll med 2-1. Dessförinnan blev det stryk med 1-0 borta mot formstarka Aston Villa.

Liverpool och Fulham möttes senast i premiäromgången av Premier League. Den matchen på Craven Cottage slutade 2-2, ett resultat som är talande för två lag som har sina främsta styrkor i offensiven.

När de nu möts igen har Liverpool mest att spela för och de gäller också som klara favoriter. Ett rakt spel på hemmalaget ger omkring 1.27 gånger insatsen.

Mycket talar förstås till hemmalagets fördel, men jag finner ändå ett bättre spelvärde i att båda lagen gör mål. Liverpools samtliga fem senaste matcher har varit målrika och totalt har man släppt in nio mål på dessa matcher. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.85 gånger pengarna hos Betinia.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.85
Bolag: Betinia
Spelstopp: 21:00, onsdag 3 maj
TV: 
Stream:  viaplay logo