Speltips, Liverpool – Manchester City 2/3: Vi försöker ta revansch

Spelbloggare Publicerat: 2 mars 2016

Liverpool får chans till en snabb revansch efter cupmötet mot Manchester City för tre dagar sedan – nu i ligaspelet. Sist testade vi ett målspel som missade med minsta möjliga marginal och även vi satsar på revansch.

1-1 slutade det senast dessa två möttes, då på Wembley, för att det sedan skulle bjudas på en mållös förlängning – sedermera kunde Manchester City vinna på straffar. Sett över allt, de 120 spelade minuterna, får det ändå ses som rättvist.

Måstematch nu också. Ska City ens ha en liten chans på titeln måste de mer eller mindre kamma hem alla tre pinnarna och för att Liverpool ska kunna utmana om Europa League-biljetterna likaså. Och förutom det är det en match mellan två storklubbar – mycket i potten, med andra ord.

Målöverspelet klickas i

Över 2,5 mål spelade vi från när lagen möttes häromdagen – ett spel som alltså missade med minsta möjliga marginal. Med tanke på vilken chanskavalkad det blev, inte minst i andra halvlek, var det närmast ett under att spelet missade.

En liknande matchbild borde vara att vänta här. Det brukar bli svängiga och underhållande bataljer när de drabbar samman. Överspelet på 2,5-målslinan hade suttit i hela nio matcher i följd och att den skulle bli underkliven nu, på nytt, känns inte jättetroligt.

Därför lite förvånande att vi får ännu bättre betalt på övern nu – hela 1,975 x polletterna hos Bet365. Skulle köpa hur oddssättarna resonerar mer om de sänkte oddset med runt 20 punkter för spelet.

Att Vincent Kompany väntas vara tillbaka i Citys mittlås är förstås en stor defensiv förstärkning, men å andra sidan är krysset efter fulltid ett mindre önskat resultat och skulle det stå oavgjort, exempelvis 1-1, en bit in i andra halvlek skulle det sannolikt betyda att båda parter blir lite mer risktagande.

Vi hoppas helt enkelt på snabb revansch och spelar att det ska bli minst tre baljor i matchen till fina 1,975x.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,975 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, onsdag 2/3
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Liverpool 2,70 ladbrokes logo
Oavgjort 3,45 unibet logo
Manchester City 2,85 mybet logo
Över 2,5 mål 1,975 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Under 2,5 mål 1,90 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: