Speltips, Liverpool – Sion 1/10: Räkna med en ”hörnkross”

Spelbloggare Publicerat: 1 oktober 2015

Hörnpolletter investeras till 1,90 x fläsket när det vankas match mellan Liverpool och schweiziska Sion på anrika Anfield.

Ett elände vore kanske att ta i, men Liverpools maskineri rullar inte på direkt bekymmersfritt för tillfället. Tillbaka på vinnarspåret senast, 3-2 när Aston Villa kom på besök, men de är allt annat än det tuffaste motståndet man kan ställas mot. Dessförinnan krävdes straffar för att avancera vidare i cupen mot Carlisle United, huserande i fjärdedivisionen, och innan radades fem vinstfria matcher upp efter varandra.

1-1 borta mot Bordeaux var en okej start på EL-äventyret, men inte mer än så. Sion däremot, de avvärjde Rubin Kazan i premiären och toppar med det gruppen just nu och det innebär att möjligheten att plocka en av de två första platserna, vilka leder till slutspelet, ökar enormt.

Dock verkar man ha hamnat i en liten dipp efter den urladdningen – två förluster efter varandra har det blivit i den inhemska serien och med det är man bara femma, bortom platserna som leder till Europa nästkommande spelår. Dock ”bara” fyra pinnar upp till dessa.

Deklarerat från Liverpools sida är att stjärnan Daniel Sturridge ska vilas i matchen – detta när Christian Benteke och Roberto Firmino är skadade. Tunt, tunt på anfallsfronten med andra ord. Sions truppsituation är oförändrad sedan matchen mot Rubin Kazan.

Generöst handikapp

Ett spelobjekt på hörnmarknaden intresserar enormt här. Liverpools minushandikapp är på 3,5 – och den ska man ha en bra chans att klara av. Det innebär alltså att spelet sitter om värden skapar minst fyra fler hörnor än Sion.

Gästerna vet om att det ska mycket till för att de ska kunna skrälla på Anfield och kommer naturligtvis backa hemåt, försöka ha så många som möjligt vid rätt sida bollhållare och sticka i enstaka omställningsmöjligheter. Räkna med ett massivt bollinnehav för Liverpool, alltså.

Med alla frånvarande spelare på topp för Liverpool kan det bli svårt att få in den där första baljan, och såvida man inte leder matchen ska den föras totalt. Sion ska inte få en syl i vädret – så är jag övertygad om att instruktionerna låter från tränarhåll.

Och hörnor har de haft lätt att skapa på sistone, Liverpool. De senaste ”hörnmatcherna” har vunnits med: 11-1, 19-3, 6-2, 8-4.

Om oddsen skulle vara fördelade fifty-fifty på handikappet, då hade jag – om jag haft den hedervärda titeln som oddssättare – velat ha den på 4,0. En halv siffra mindre nu och då spelas Liverpool -3,5 hörnor (asian handicap) till 1,90x hos Bet365. Tack och bock.

Speltips:

Speltips: Liverpool -3,5 hörnor (asian handicap)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:05, torsdag 1/10
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Liverpool 1,63 comeon logo
Oavgjort 4,33 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Sion 6,25 mybet logo
Över 2,5 mål 1,87 comeon logo
Under 2,5 mål 2,02 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: