Speltips, Liverpool – Tottenham 11/2: 2,00-oddsare i supermötet

Spelbloggare Publicerat: 10 februari 2017

Liverpool mot Tottenham på Anfield – vilken fantastisk match vi har att se fram emot! Vid 18:30 är det avspark och från den superbataljen har vi på Spelbloggare hittat ett riktigt smakrikt speltips.

Hämta en ny bonus: Vi listar Sveriges bästa odddsbonusar just nu. Klicka här för att komma till bonusguiden!

Formen är helt miserabel för Liverpool och de kommer till den här matchen med fem raka matcher utan vinst, 0-1-4, samt bara en sådan på de tio senaste. Detta har inneburit att båda cuperna, FA-cupen och Ligacupen, trillats ur samt att deras ställning i Premier Leagues toppstrid försvagats rejält.

Fjärdeplatsen innehas just nu och till Tottenham, tvåa, har man fyra pinnar. Titeln kan vi mer eller mindre redan nu tillskrivas serieledande Chelsea, som spelar på en helt annan nivå än de nedanför. Däribland de här två.

För Tottenham ser det desto ljusare ut. De är alltså tvåa i ett tätt skikt av tabellen, de som slåss om Europabiljetterna, och har inte förlorat sedan mitten av december. Sedan dess har 11 matcher avverkats. Men de senaste prestationerna har inte varit fullt stabila. Håller det på att vända?

Det har ljusnat en del för Liverpool på skadefronten och nu är bland andra Joël Matip tillbaka i speldugligt skick, vilket stärker defensiven. Värre besked för Tottenham, som fått Danny Rose knäskadad och dessutom har Jan Vertonghen borta sedan tidigare.

En vinst på de tio senaste matcherna

Man har fått en liten känsla av att Tottenham kan komma att dippa lite. Prestationerna har inte varit speciellt bra de senaste veckorna – och 1-0 över Middlesbrough och 0-0 mot Sunderland är inte resultat att skryta över direkt.

Men här har de ändå toppchans, menar undertecknad.

Liverpool är helt ur form, presterar fasansfullt uselt – som nämnt, fyra förluster och ett kryss på de fem senaste matcherna och bara en vinst på de tio senaste. Därtill ska nämnas att den där vinsten kom mot Plymouth, huserandes i division fyra.

Varken offensivt eller defensivt får Liverpool till det och spelet tenderar att hacka upp helt och hållet under perioder.

Och sedan har ju ”Spurs” 11 raka matcher utan förlust – och det visar på vilken kvalitet som finns hos Mauricio Pochettinos manskap, trots att det är ett till stora delar orutinerat och ungt material.

I de stora matcherna, på bortaplan, har Tottenham haft lite svårt att räcka till. Ändring på det nu?

Tottenham +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid oavgjort – spelas till dubbelt betalt hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Tottenham +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, lördag 11/2
TV:  viasatpremium logo viasatultrahd logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: