Speltips, Liverpool – West Ham 11/12: Upplagt för målfest

Spelbloggare Publicerat: 10 december 2016

Toppen möter botten – Liverpool och West Ham på Anfield. Det är som upplagt för en fotbollsfest och vi investerar i det till smakrika 1,87 x polletterna.

Liverpool hade ett utmärkt tillfälle att på allvar sätta press på serieledande Chelsea förra veckan, men en 3-1-ledning tappades till 3-4 under slutkvarten borta mot AFC Bournemouth – ett makalöst fall; uselt försvarsspel och samspel mellan lagdelarna. Det kan vara nackdelen med ett annars sprudlande och framåtlutat Liverpool – defensiven är inte fullt stabil, det måste erkännas.

Vad som hänt med West Ham och vad som kommer hända är svårt att sia. Truppen må vara slagkraftig, fylld med individuell skicklighet, men de får inte alls till det och förra årets superskräll – en Europabiljett plockades till och med – hittas en plats och en pinne ovanför det röda tabellområdet. Blir det bottenstrid i år?

Välfyllda skadelistor för båda parter. Liverpool har bland andra Philippe Coutinho och Daniel Sturridge borta medan West Ham kommer till spel utan pjäser som Diafra Sakho, Sam Byram och Gökhan Töre.

Svajiga defensiver

Tror, trots alla om och men, att det här blir en rätt jämn historia – och framförallt att målen är nära till hands.

Vad hände med Liverpool förra veckan? Föll ihop totalt mot Bournemouth; tre insläppta under slutkvarten och således förlust. Lär ha varit en hård smäll på självförtroendet, men i övrigt fick vi också se vilken svajig defensiv de besitter när de verkligen hamnar under press.

Här, eftersom avståndet till toppen av kullen ökat, måste siktet vara på tre pinnar – som alltid på hemmaplan. Detta brukar ofta landa i att motståndarna får pryda målprotokollet också, även om det nödvändigtvis inte betyder att poäng tappas.

Att West Ham kan så mycket mer än vad som bevisats är tveklöst. Har framförallt offensiv kraft i spelare som Dimitri Payet och Manuel Lanzini, för att inte glömma Andy Carroll som nu är tillbaka efter sitt skadeuppehåll.

Men defensivt är West Ham extremt sårbara. Borde väl bädda för att vi får se mål åt båda håll?

Det har blivit just mål åt båda håll i fem raka matcher för West Ham och i den stora merparten av Liverpools matcher det här spelåret.

BLGM – ja spelas till 1,87 x insatsen hos Bethard, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 17:30, söndag 11/12
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: