Speltips, Liverpool – West Ham 30/1: Enormt spelvärde hittat

Spelbloggare Publicerat: 30 januari 2016

Mycket talar för skrällen när Liverpool tar emot West Ham på Anfield – och med siffrorna som bland annat Betsafe ställer ut, kan vi inte annat än att investera polletterna i den.

Lördagens sista FA-cupfajt – 18:30 tas startskottet för den här bataljen, vilken Martin Atkinson fått äran att döma. Visar på storheten i den. Det är trots allt två parter som har hopp om en stor cupsuccé och som slåss med varandra om Europabiljetterna i seriespelet.

Även om oddsen indikerar på det, är skillnaden inte så värst stor mellan dessa två. Faktum är att West Ham till och med hittas ovanför Liverpool, som av såväl experter som oddssättare överskattas – år efter år, med två pinnar emellan. Sexan mot sjuan.

Det är ändå två av landets bästa fotbollsklubbar som drabbar samman, även om de har ett litet avstånd upp till den absoluta toppen. Den fjärde rundans fetaste fajt? Jo, det är ändå känslan.

5-0 inbördes under spelåret

Gillar skrällmöjligheterna starkt här.

Förutom att West Ham borde värderas som Liverpool i ren kvalité, finns det flera andra faktorer som talar till bortalagets favör. Dels har de haft ett bra mycket mindre tufft spelschema under januari; hit har man fått vila en hel vecka medan Liverpool avverkade 120 tuffa minuter plus straffar senast i tisdags, i cupmatchen mot Stoke.

Den här cupmatchen vann Stoke med 1-0, men eftersom siffrorna blev det omvända i match nummer ett krävdes alltså straffar för att kunna kora en vinnare. Räkna med rotation och trötta ben hos de som spelade då.

West Ham studsade tillbaka förra veckan när de spelade 2-2 hemma mot Manchester City, och då var det dessutom nära att bli tre pinnar. Motståndarnas kvitteringsbalja kom nio minuter från slutet.

Sjukstugan också; den är alltjämt välfylld för Liverpool. Gästerna har också ett par betydande pjäser out – Andy Carroll samt Diafra Sakho. Dock inte i närheten av lika stora problem.

Har varit stor fördel West Ham under spelåret. Det identiska mötet i serien vanns med hela tre mål mot noll och på hemmaplan med två mål mot noll. I den här typen av matcher har de haft en förmåga att kunna skrälla till det, när motståndarna ska vara spelförande.

Omspel väntas vid oavgjort och West Ham att avancera vidare spelas till finfina 3,05 x insatsen hos Betsafe. Finns även hos Betsson och Nordicbet.

Speltips:

Speltips: West Ham avancerar vidare
Odds: 3,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsafe (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:30, lördag 30/1
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Liverpool 2,15 betrally logo
Oavgjort 3,50 titanbet logo
West Ham 3,95 redbet logo
Över 2,5 mål 2,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Under 2,5 mål 1,86 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: