Speltips, Ludogorets – Arsenal 1/11: Ska skilja flera klasser

Spelbloggare Publicerat: 31 oktober 2016

Det ska råda klasskillnad när Arsenal besöker bulgariska Ludogorets på Vasil Levski National Stadium – precis som när engelsmännen vann med tennissiffrorna 6-0 i det omvända mötet. Ännu en kross att vänta?

Den här Champions League-upplagans stora slagpåse – är inte det Ludogorets? Nu må de vara placerade ovanför Basel, båda parter på en pinne efter oavgjort i Schweiz, men i de andra matcherna har de varit totalt chanslösa; 1-3 hemma mot PSG och 0-6 borta mot Arsenal.

Men ja, om tredjeplatsen kan plockas är det ju en stor succé för Ludogorets, som då skulle få spela Europa League-slutspel. Men visst talar det mesta för att Basel ändå löser biffen – trots att det övriga inbördes mötet spelas i Bulgarien.

Arsenal är redan säkra för slutspel efter två vinster, mot nämnda Basel samt just Ludogorets, och kryss borta mot Paris Saint-Germain – något som också innebär att de är i förarsätet i kampen om förstaplatsen, den som förhoppningsvis leder till en enklare lott i slutspelet. Hemmafördel här i Europa, i synnerhet mot ett lag som PSG, är av stor betydelse.

Lucas Perez, Per Mertesacker och Danny Welbeck saknas fortfarande för Arsenal. Annars positiva besked – liksom för Ludogorets som ser ut att komma till spel med hela truppen fit for fight.

Vinner klart – igen

I den inhemska serien visar Ludogorets upp fenomenal form; de har klivit upp i topp och vinsterna radas upp på löpande band.

Men som ni förstår är det omöjligt att jämföra de motståndarna med ett världsklassmotstånd som Arsenal. Skillnaden är så monumental att deras vinststreak på sju matcher knappt blir relevant att ta upp inför den här matchen.

Vi kunde se hur enorm klasskillnaden var på Emirates Stadium, där Arsenal alltså vann med tennissiffrorna 6-0. Finns inte på kartan att det ska bli ett poängtapp när man slåss om förstaplatsen mot PSG, som i sin tur vann på den här arenan med stabila 3-1 – siffror som borde ha blivit större.

Marknaden borde trycka ner oddsen på Arsenal rätt hårt till avspark och vi kliver in medan värdet finns kvar…

Arsenal -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två baljor – spelas till de 1,90 x insatsen som dukas ut av Titanbet, som ni via oss får en unik välkomstbonus hos – på 2 000 kronor!

Speltips:

Speltips: Arsenal -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 1/11
TV:  viasatsport logo viasatxtra logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: