Speltips Ludogorets – Ballkani 19/7: Framåtlutat hemmalag

Martin Efvergren Publicerat: 19 juli 2023

Ludogorets ligger under med 2-0 inför returmötet mot Ballkani i kvalet till Champions League. Matchen spelas onsdag den 19 juli 2023 med avspark kl 20:00.

Ludogorets – Ballkani

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Ludogorets från Razgrad är regerande bulgariska mästare sedan man vunnit ligan i jämn kamp mot CSKA Sofia. Titeln säkrades i den sista omgången som spelades i början av juni, vilken gav dem seriesegern med endast en poängs marginal.

Ludogorets har stor vana av spel i de europeiska cuperna. Förra säsongen tog man sig till den tredje rundan i CL-kvalet där man föll mot Dinamo Zagreb. Därefter kvalade man in till gruppspelet i Europa League där man slutade trea i sin grupp efter Real Betis och Roma men före HJK.

Europa-äventyret tog sedan slut då man föll mot Anderlecht i playoff till slutspelet i Conference League.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Offensiv satsning

KF Ballkani är regerande mästare i Kosovo sedan man bärgat sin andra ligatitel någonsin i slutet av maj. Man vann till slut med tre poängs marginal ner till tvåan Drita.

På europeisk nivå är Ballkani betydligt mindre meriterade än Ludogorets och det var därför något oväntat att man lyckades vinna det första mötet. Spelmässigt var det en jämn match, men Ballkani var det effektivare laget där man gjorde sina två mål i slutet av den första halvleken och i början av den andra.

Ballkani har nu alltså 2-0 att gå på inför den här returen, men det är Ludogorets som gäller som klara favoriter att vinna den här matchen. Ett rakt spel på hemmalaget ger endast omkring 1.34 gånger insatsen.

På pappret är Ludogorets det bättre laget och klubben har en erfarenhet av den här typen av matcher som Ballkani inte kan mäta sig med. Bulgarerna hade ett visst spelövertag för en vecka sedan och kommer säkerligen dominera än mer här. Jag räknar med att Ludogorets kommer med en väldigt offensiv satsning från start där det får bära eller brista. Får de tidig utdelning kan de mycket väl vända på steken, men de lär också ge omställningsytor för Ballkani.

Sammantaget gör detta att jag tror på en relativt målrik tillställning och mitt spel blir att det görs över 2.5 mål totalt till 1.76 gånger pengarna hos Coolbet.

  Rygga spelet hos Coolbet- Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.76
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 20:00, onsdag 19 juli 2023
TV: 
Stream: