Speltips, Ludogorets – Basel 23/11: Vi testar mållyckan!

Spelbloggare Publicerat: 22 november 2016

En på pappret mindre het CL-fajt, men i praktiken väldigt betydelsefull sådan står på onsdagsmenyn när bulgariska Ludogorets och schweiziska Basel drabbar samman i en match som troligtvis avgör kampen om tredjeplatsen.

Arsenal och PSG dominerande, klasserna bättre. Så enkelt är det. Varken Ludogorets eller Basel har haft en chans att ens utmana om slutspelsbiljetterna här i Champions League – men tredjeplatsen står i potten, en plats till slutspelet i Europa League.

Båda parter har skrapat ihop en pinne vardera, tre förluster – mot Arsenal och PSG – medan det omvända mötet med detta slutade oavgjort, 1-1.

En skräll var det, 1-1-resultatet, absolut, men faktum är att Ludogorets till och med ledde matchen fram till den 80:e minuten. Oväntat att Basel inte kunde stå upp starkare och utnyttja motståndarnas uppenbara svagheter.

Inför den här matchen är Ludogorets knappa favoriter – möjligen med matchen i Schweiz i åtanke, samt den fina prestationen mot Arsenal senast – och 1X2-marknaden står i skrivandets stund i 2,65-3,40-2,88.

Mål – åt båda håll!

Det är svårt att skilja lagen åt på förhand – det kan sluta hur som helst! – men en öppen match kan vi väl ändå räkna med?

Förutsättningarna är enkla – det enda kryssresultat som Ludogorets hamnar i förarsätet med är 0-0. Resterande betyder fördel för Basel. Det finns inte en chans att bulgarerna tar sikte på att spela mållöst, utan kommer självklart trycka upp positionerna – något som öppnar upp för betydligt bättre Basel.

Dessutom lär Basel, som är den bättre parten, inte vilja tillåta att motståndarna för dansen. Svängigt, således, när båda vill ta styra och ställa?

God form för båda parter, presterar väl i respektive inhemsk serie. Ludogorets var nära att skrälla till det mot Arsenal senast, men föll efter en sen och fantastisk 2-3-balja av Mesut Özil. Basel var lika nära; hade 1-1 mot PSG, men åkte dit i den 90:e minuten. Starka prestationer – i synnerhet offensivt.

Öppet och mål åt båda håll?

BLGM – ja spelas till 1,91 x insatsen hos Bethard, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos via denna länk!

Speltips:

Speltips: BLGM – ja
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 23/11
TV:  viasatxtra logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: