Speltips, Ludogorets – Köpenhamn 16/2: Brutalt missvisande odds

Spelbloggare Publicerat: 15 februari 2017

Bulgariens dominanter mot Danmarks dominanter – det väntar oss i Europa Leagues slutspel när Ludogorets och Köpenhamn ryker ihop i Razgrad. Gästerna presenteras som underdogs av spelbolagen – är det rättvisande eller ej?

Fem säsonger i följd har Ludogorets vunnit First League i Bulgarien och nu toppas serien bekvämt, 19 omgångar in i den, men ute i Europa har man varit desto mindre lyckosamma. Annorlunda var det detta spelår; CL-gruppspelet nåddes inte bara, utan där blev de trea med Basel bakom. Arsenal och PSG var på en helt annan nivå, förstås.

Därmed vankas det Europa League-slutspel och det är en stor succé som kommer fortsätta hjälpa Ludogorets behålla deras dominanta ställning i den inhemska fotbollen. En stor ekonomisk superboost!

Köpenhamn, som ser ut att återfå deras starka status i Danmark, imponerade också i Champions Leagues gruppspel; var nära att fälla Porto och lösa andraplatsen, men hamnade till slut trea bakom dem och Leicester. Resultatraden var i 2-3-1 och av spelet och matcherna att döma, var man förtjänta av mer. Utan tvekan.

Det verkar som att Ludogorets kommer till spel med hela truppen fit for fight. Gästernas Nicolaj Thomsen är skadad, men annars positivt.

Köpenhamn ska vara favoriter

Bortaplan till trots, här ska Köpenhamn vara favoriter. Kvalitetsmässigt skiljer det så pass mycket.

Köpenhamn ser starka ut; levererar i den inhemska serien, och har framförallt visat musklerna ute i Europa. Gruppspelet, CL, var bra utfört i både resultat- och prestationssynpunkt, men de var förtjänta av klart mer. Exempelvis blev det bara en pinne i två möten mot Leicester, där det med normal utdelning borde blivit minst fyra.

Det var alltså en Premier League-mästare som Köpenhamn över 180 minuter var klart bättre än. Dubbla kryss och positiva prestationer mot urstarka Porto också. Club Brugge var en slagpåse – och de är klart bättre än Ludogorets.

Ludogorets lyckades lösa oavgjort mot PSG i den avslutande gruppspelsomgången och lyckades sprattla till vid ett par tillfällen utöver det, men håller inte i närheten av samma klass som Köpenhamn och hör inte överhuvudtaget hemma i ett Europa League-slutspel. Ner på jorden nu?

Det skulle förvåna om Köpenhamn förlorade det här…

Köpenhamn +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – spelas till fantastiskt fina 2,05 x insatsen hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Köpenhamn +0 mål (asian handicap)
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, torsdag 16/2
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: