Speltips, Lusitanos – West Ham 9/7: Ännu en avslagen batalj?

Spelbloggare Publicerat: 9 juli 2015

West Ham United är i praktiken redan vidare från dubbelmötet mot amatörerna från Andorra, Lusitanos. Känslan är att en avslagen batalj kan vara att vänta – målsnålt också?

Amatörer mot proffs. Ja, det kan inte ha funnits en enda kotte som skulle kunna tro att Lusitanos hade någon som helst möjlighet att avancera vidare från mötet West Ham, tolva i fjolårets Premier League, inför första mötet, vilken match ettan som bäst stod i 1,01x medan flera spelbolag erbjöd inte ens odds på den.

Det var också, som vi varnade för, en tempofattig batalj som utspelades; West Ham fick gnugga på och Lusitanos backade hem med fullt manskap. Första målet dröjde till så sent som den 40:e minuten och slutresultatet skrevs 3-0 – en klart mindre hemmavinst än oddssättarna förutspådde.

Mållinan var på hela 6,5 och vi rekade underspelet till 1,85x. Fina polletter in med andra ord – och det med marginalerna på vår sida. Det var verkligen tydligt vilken loj inställning West Ham-spelarna, med all förståelse, kom till matchen. Roterades runt en hel del och spelarna som fick förtroendet verkade inte vilja slita ut sig speciellt hårt.

Nytt underspel

Uppehåll för båda parter just nu och de hade innan matchen senast inte spelat på hela två månader. Som nämnt; det var loja West Ham-spelare som ser på detta dubbelmöte som ett okej träningspass och Lusitanos-spelarna fajtades med näbbar och klor för att hålla siffrorna nere – något de uppenbarligen lyckades med.

Matchbilden kommer se likadan ut nu, om inte med ännu lägre tempo. Tänker att West Ham fortsätter rotera runt på positionerna och mest vill få den här bataljen avverkad. Lär lösa några baljor, men jag skulle inte bli förvånad om vi får se planlöst bollrullande under perioder av matchen.

Oddssättarna har pushat ner mållinorna rejält nu och de är klart mer ense om möjligheterna att de ska passeras eller ej. Överspelet är klar favorit på den som är på 3,5 – helt fel i mitt tycke. Som nämnt, här ska bortaspelarna bara få känna på lite boll och komma in i flåset. Tempot borde sjunka desto längre matchen lider.

3-0 blev det när britterna stod som värd – nu är det ombytta rollar och då borde Lusitanos rimligtvis ha en ännu större chans att lösa ett bra resultat.

Verkar inte som att matchen kommer TV-sändas och även om den skulle göra det – är det inte en sådan jag skulle rekommendera att se. Vad jag däremot rekommenderar är att slussa in några polletter på under 3,5 mål till 2,50x hos Ladbrokes.

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 2,50 (Jämför alla odds)
Bolag: Ladbrokes (1 000 kr bonusspel)
Spelstopp: 19:30, torsdag 9/7
TV / Stream:  Visas inte på TV. (TV-tablå)

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Lusitanos 26,00 williamhill logo
Oavgjort 13,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
West Ham 1,04 ladbrokes logo
Över 3,5 mål 1,55 titanbet logo
Under 3,5 mål 2,50 ladbrokes logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: