Speltips Luton – Manchester United 22/9: Islossning

Simon Pålsson Publicerat: 20 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Manchester United spelar borta mot Luton Town, en match i den engelska Ligacupen tisdagen den 22 september 2020. Vi rekar med odds såklart.

  Rygga vårt speltips hos casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Den här inledningen på säsongen blev inte alls som man hade tänkt sig i Manchester United, och även om det bara har spelats en enda tävlingsmatch är det enkelt att konstatera att detta Manchester United inte är det Manchester United som man hade hoppats att se. Åtminstone för den som håller laget nära sitt hjärta.

Men samtidigt, vem är förvånad?

Jag var förvånad när jag inför helgens omgång i Premier League såg att så lite som 7 % av alla som spelade Stryktipset hade streckat Crystal Palace att bortaslå Manchester United. Detta är alltså samma lag som så sent som förra säsongen vann ligamötet på Old Trafford – och som många gånger om haft en tendens och förmåga att slå bättre lag.

Samtidigt är det ett Manchester United som inte är färdiga med sitt lagbygge, som inte hade spelat någon tävlingsmatch och som inte hade mycket som talade för att formen var på plats. Och mycket riktigt åkte Manchester United på en tung förlust direkt.

Pressen är som bekant enorm i den engelska storklubben Manchester United, och rimligen har Ole Gunnar Solskjaer inte sovit så gott sista dagarna. Nu är fokus såklart inte på engelska Ligacupen i stort, men att inte vinna borta mot Luton Town hade kunnat vara riktigt förödande för norrmannen, och Manchester United såklart.

Luton Town straffas

Det är alltså i stort sett helt fel läge att möta Manchester United just nu – skulle jag tro. Det är också en så pass stor skillnad på lagens förutsättningar och kvalité att det inte spelar så stor roll om Luton Town är motiverade till tusen här. Det ska liksom inte räcka till.

Manchester United har inte heller några skador att skylla på, och även om Axel Tuanzebe och Phil Jones inte är med kan man inte skylla på det. Det är nämligen en duo som inte hör hemma på planen när man ska formera sitt starkaste lag.

Det lär röras om en del i laget, men det lag som Manchester United sätter på banan ska vinna den här matchen utan att ens behöva förta sig. Detta trots att Luton Town har fyra (!) raka vinster i inledningen på tävlingssäsongen.

Manchester United -1,5 spelas till 1,93 gånger såsen hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få 300 kronor freebet
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Manchester United -1,5
Odds: 1,93
Bolag: Casumo
Spelstopp: 21:15, tisdag 22 september 2020
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: