Speltips Luton – Tottenham 7/10: Klara favoriter

Martin Efvergren Publicerat: 6 oktober 2023

En tuff uppgift väntar Luton Town då man gästas av Tottenham Hotspur i den åttonde omgången av Premier League. Matchen spelas lördag den 7 oktober 2023 med avspark kl 13:30 på Kenilworth Road.

Luton – Tottenham

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nykomlingen Luton Town har, som väntat, haft svårt att hävda sig i Premier League. Av säsongsinledningen att döma lär man få kämpa i botten av tabellen. Så här långt har man skrapat ihop fyra poäng på de sju första omgångarna.

Inför tisdagens hängmatch hemma mot Burnley hade Rob Edwards manskap en positiv trend. I omgången innan hade man tagit tre oerhört viktiga poäng borta mot Everton där man vann med 2-1. Dessförinnan hade man också kryssat mot Wolverhampton.

Om Luton hade marginalerna på sin sida i 2-1-segern mot Everton så fick man igen det mot Burnley då man föll med samma siffror. Detta sedan Adebayo kvitterat till 1-1 i slutminuterna, men därefter replikerade gästerna direkt då Bruun Larsen satte matchavgörande 2-1 i den 85:e minuten.

Läs vår guide om var och hur du hämtar marknadens bästa oddsbonusar!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Underskattning?

Tottenham Hotspur har på, alla sätt och vis, fått ett sensationellt lyft under Ange Postecoglous ledning. Så här långt har han gjort allting rätt och det mesta har gått Tottenhams väg.

I synnerhet gick det deras väg då man gästades av Liverpool förra helgen. Segern ska inte förringas, men det är också svårt att komma runt det faktum att Liverpool fick ett felaktigt bortdömt mål samt två utvisningar. Samtidigt har Spurs själva skapat sig det positiva momentum man befinner sig i just nu. Utan deras skicklighet hade Liverpool inte dragit på sig de röda korten och utan deras mentala styrka hade de inte fått dit segermålet på tilläggstid.

Tottenham har man nu chansen att kliva upp i serieledning och sätta press på de övriga topplagen som spelar senare denna helg. Hos spelbolagen gäller man som klara favoriter till ett odds omkring 1.47 inför den här matchen.

Det mesta talar naturligtvis till bortalagets fördel, men det är inte otänkbart att en viss underskattning kan smyga sig in. Tottenham har klarat av både Arsenal och Liverpool och nu väntar en uppgift där man förväntas vinna.

Det vore inte helt ologiskt om det kom en liten negativ reaktion från Tottenhams sida här. Samtidigt finns det inga egentliga tecken på det om vi ser till vad de har presterat så här långt. Postecoglous, minst sagt, offensiva och ibland riskfyllda fotboll borgar för många mål och Luton lär också få sina chanser i den här matchen. Mitt spel blir därför att båda lagen gör mål till 1.76 gånger pengarna hos Betinia.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.76
Bolag: Betinia
Spelstopp: 13:30, lördag 7 oktober 2023
TV: 
Stream:  viaplay logo