Speltips, Luxemburg – Holland 13/11: Det blir att åka av

Spelbloggare Publicerat: 13 november 2016

Ett pånyttfött Holland hoppas kunna ta ett stort kliv mot VM 2018 i Ryssland när de välkomnas till Stade Josy Barthel av blåbärsnationen Luxemburg. Klar seger att vänta?

Vilken supermöjlighet för Holland. I och med Sveriges förlust över Frankrike kliver de vid händelse av en trea förbi dem i kvalgruppen och avståndet till ”Les Blues” minskar till tre pinnar. Ska det bli på tal om en mästerskapsbiljett, då måste matcher som denna vinnas. Så enkelt är det.

Hittills har det blivit en vinst, ett kryss och en förlust för Holland. Sverige löstes 1-1 mot, med mersmak, och Vitryssland värjdes undan med 4-1 och däremellan åkte man på en knapp 0-1-torsk hemma mot Frankrike. Lite kniven mot strupen, ändå.

Blåbärsnationen Luxemburg väntas bli gruppens slagpåse och hittas nu, efter tre matcher, på jumboplatsen – men de har stått upp på ett imponerande sätt; förlorade bara med uddamålen mot Bulgarien och Sverige och spelade faktiskt oavgjort borta mot Vitryssland. Över förväntan!

Gästerna vinner – stort!

Oddsen på spelen till Hollands favör har droppat lite, men ännu finns värden kvar att hämta. Här ska det trots allt vara stor klasskillnad.

Det är mer eller mindre amatörer mot proffs här. Holland misslyckades förvisso stort i EM-kvalet, men kan mäta musklerna med flera av de största nationerna – och formen ser ut att vara hittad. Bra prestationer här i kvalet; mot Sverige borde man ha vunnit och Vitryssland, som får betraktas som snäppet bättre än Luxemburg, vann man med förkrossande 4-1 över.

Med andra ord; allt annat än en klar bortavinst skulle vara chockerande här. Stod för ett 1-1-kryss i en vänskapsmatch hemma mot Belgien senast, där den första halvleken var suveränt utförd, rätt lite boll till trots.

Nu när Holland fått upp farten, då ska Luxemburg helt enkelt köras över…

Det ska råda klasskillnad och Holland bör vinna med minst – troligtvis mer – två baljor. Förvånansvärt bra odds som dukas ut på dem, faktiskt.

Holland -2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med exakt två baljor – spelas till 1,85 x smeten hos Bet365, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Holland -2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, söndag 13/11
TV:  eurosport logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: