Speltips Maccabi Haifa – Hamrun Spartans 18/7: Redan avgjort

Martin Efvergren Publicerat: 18 juli 2023

Maccabi Haifa FC leder med 4-0 inför returen mot Hamrun Spartans FC i kvalet till Champions League. Matchen spelas tisdag den 18 juli 2023 med avspark kl 19:00.

Maccabi Haifa – Hamrun Spartans

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Maccabi Haifa kommer från en succéartad säsong då man kvalificerade sig för gruppspel i Champions League samtidigt som man också spelade hem sin 15:e ligatitel hemma i Israel.

I Champions League hade man det tufft i en grupp tillsammans med Juventus, PSG och Benfica, men man kunde besegra de förstnämnda på hemmaplan och vägen genom CL-kvalet var imponerande. Bland andra slog man då ut både Olympiakos och Röda stjärnan.

Nu har Daniel Sundgren och hans gelikar skaffat sig en komfortabel ledning inför den här returen mot Hamrun Spartans. Detta sedan man, för en vecka sedan, vann med hela 4-0 i den första matchen på Malta.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ingen sprudlande tillställning

Hamrun Spartans vann den maltesiska ligan i överlägsen stil förra säsongen. Sedan dess har man tagit in en ny tränare i italienaren Luciano Zauri och laget har en internationell prägel med spetsspelare från Brasilien.

Som väntat räckte man dock inte till i det första mötet Maccabi Haifa. Spelmässigt var det visserligen en jämnare match än vad resultatet antyder, men den stora skillnaden gjordes i de båda straffområdena. Där var israelerna klart rejälare bakåt och vassare framåt.

Maccabi Haifa gäller nu som klara favoriter att vinna även den här returmatchen. Ett rakt spel på hemmalaget ger endast omkring 1.14.

Att Hamrun Spartans ska kunna göra match av det här är det förstås inte tal om. De lär komma till den här matchen med ambitionen att hålla nere siffrorna och det tror jag att man ska kunna klara med värdigheten i behåll.

Maccabi Haifa ställs mot Beitar Jerulasem i supercupen på lördag och har ingen anledning att maxa den här insatsen. De lär se till att vinna matchen, men jag tror inte att det kommer bli något målkalas och risken är stor att det här blir en mer avslagen tillställning. Mitt spel blir att det görs under 3.5 mål totalt till 1.66 gånger pengarna hos Coolbet.

  Rygga spelet hos Coolbet- Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3.5 mål
Odds: 1.66
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19:00, tisdag 18 juli 2023
TV: 
Stream: