Speltips Maccabi Haifa – Slovan Bratislava 15/8: Målsnålare än förväntat

Martin Efvergren Publicerat: 15 augusti 2023

Maccabi Haifa leder med 2-1 inför returen mot Slovan Bratislava i den tredje rundan av kvalet till Champions League. Den andra matchen spelas tisdag den 15 augusti 2023 med avspark kl 19:00.

Maccabi Haifa – Slovan Bratislava

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen

Maccabi Haifa kommer från en framgångsrik säsong som inleddes med ett imponerande CL-kval. Det gav en plats i gruppspelet där man ställdes mot tufft motstånd i form av PSG, Juventus och Benfica. Samtidigt kunde man, utan större problem, försvara sin titel i den israeliska ligan.

Nu har man skaffat sig utmärkt läge för att lyckas till sig till gruppspelet i Champions League även den här hösten. I kvalet inledde man med att besegra Hamrun Spartans från Malta med totalt 6-1 och därefter vann man en betydligt jämnare batalj mot Sheriff från moldaviska Tiraspol.

Inför förra veckans möte mot Slovan Bratislava var Maccabi Haifa, trots bortaplan, favoriter. Matchen började med en rivstart med tre mål inom loppet av en kvart. Israelerna skaffade sig då en 2-1-ledning som man kunde försvara ändå till slutvisslan ljöd.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Maccabi kan spela på resultatet

Efter en jämn uppgörelse med DAC 1904 kunde Slovan Bratislava i våras säkra sin 13:e ligatitel med två poängs marginal. För två veckor sedan återstartade den slovakiska ligan, men det blev ingen flygande start för Slovan då man kryssade båda sina inledande ligamatcher. I lördags kunde man emellertid ta sin första seger i ligaspelet då man slog Skalica med 2-1 på bortaplan.

I CL-kvalet har man dock levererat då man gick in i den första kvalrundan i mitten av juli. Där besegrade man först Swift Hesperange från Luxemburg och därefter slog man sedan ut de bosniska mästarna Zrinjski.

Förra veckans möte mot Daniel Sundgrens Maccabi Haifa började inte bra, men successivt kunde man ta över mer och mer. Det räckte dock inte till några fler mål och nu är uppförsbacken brant inför den här returen i Haifa.

Maccabi Haifa gäller nu som klara favoriter inför den här matchen där man alltså har ett 2-1-resultat att gå på. Spelbolagen lutar också tydligt åt att det kommer att bli målrikt, vilket gör att jag finner spelvärde i det motsatta.

Slovan Bratislava var minst lika bra som Maccabi Haifa förra veckan och de sistnämnda lär inte bara tuta och köra i den här matchen. Då ett oavgjort resultat räcker för avancemang lär man inte ta några onödiga risker och det tror jag kan borga för en mer tillknäppt tillställning. Mitt spel blir därför att det görs under 3 mål (asian hcp) till 1.76 gånger pengarna hos Coolbet.

  Rygga spelet hos Coolbet- Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian hcp)
Odds: 1.74
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19:00, tisdag 15 augusti 2023
TV: 
Stream: