Speltips, Maccabi Tel Aviv – Chelsea 24/11: Gott hörnvärde till 1,83

Spelbloggare Publicerat: 23 november 2015

Gruppspelets näst sista matcher i Champions League ska avverkas. Jumbon Maccabi Tel Aviv välkomnar Chelsea till Israel och från den matchen testar vi ett hörnspel till 1,83x.

Om inte loppet var kört redan på förhand, är det nu hoppet helt släckt även i praktiken. Maccabi Tel Aviv har inte klarat av att sätta den israeliska klubbfotbollen på den europeiska kartan. I alla fall inte i positiv bemärkelse.

Noll pinnar, ett mål framåt och 11 bakåt. Det är israelernas facit efter fyra matcher; dubbla mot Porto, en mot just Chelsea och även Dynamo Kiev. Hur som helst; de bristande kvaliteterna var redan kända och de kan ändå inte betraktas som en flopp.

Chelsea är omöjliga att känna igen. Tappat det mesta detta spelår, de regerande Premier League-mästarna – är nu på 15:e plats i den inhemska tabellen. Bättre i CL, men det mot beskedligt motstånd. Två vinster, ett kryss och en förlust har man, vilket innebär att de blåa från London hittas på andraplatsen med två pinnar mer än trean Dynamo Kiev och tre färre än Porto.

Vinner ”hörnmatchen” klart

Vore förstås förvånande om Chelsea inte klarade av att vinna det här – i den omvända matchen skrevs vinstsiffrorna förkrossande 4-0 och det var nästan i underkant. Total klasskillnad och Maccabi Tel Aviv har bevisat att de inte hör hemma på den här nivån.

Men 1,39x för den raka tvåan? Nja.

Klart mer intresserad av ett spelobjekt på hörnmarknaden. Det här ska Chelsea helt enkelt föra från matchminut ett till 90 – oavsett resultat. Israelerna har varken kunskapen eller sannolikt motivationen att offra ytor bakåt – då smäller det till helt enkelt.

8-2 ”vann” Chelsea hörnorna med på Stamford Bridge. För Maccabi Tel Aviv, mot Porto – som ändå kan jämföras med Chelsea ”förlorades” hörnorna med 0-13 på bortaplan och med 4-10 hemma.

Såklart också en fördel med Chelseas uddlöshet, när de ska skramla ihop hörnor. Förra veckan dröjde det ända till den 64:e minuten innan man fick in 1-0 mot Norwich, exempelvis.

Chelsea -1,5 hörnor (asian handicap) plockar vi till 1,83x hos Betsson.

Speltips:

Speltips: Chelsea -1,5 hörnor (asian handicap)
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 24/11
TV:  viasatmotor logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Maccabi Tel Aviv 11,50 unibet logo
Oavgjort 5,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Chelsea 1,39 nordicbet logo
Över 2,5 mål 2,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Under 2,5 mål 1,91 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: