Speltips, Mainz 05 – Bayern München 2/12: Favorit i repris

Spelbloggare Publicerat: 1 december 2016

Fredagens match från Bundesliga står Mainz 05 och ett urstarkt, men lite svajigt Bayern München för. Vi slussar in polletterna på ett målobjekt som varit lönsamt vid flera av Bayerns matcher på senare tid.

Upp och ner. Mainz 05:s stora problem har varit att de inte kunnat hitta formen över tid, utan mer eller mindre vinner kontra förlorar var och varannan vecka – och det räcker ju såklart inte om man ska utmana om en Europabiljett. Med 17 inspelade pinnar på 12 matcher är de nia just nu.

Vid sidan om seriespelet, är Mainz också ute och spelar i Europa League efter att ha blivit sexa förra året. När en match av gruppspelet återstår är dock slutspelshoppet dött – ett fatalt fiasko.

Bayern München är faktiskt på efterkälken i den serie de dominerat fullt ut de senaste åren; plcerade tvåa, efter den sensationella nykomlingen RB Leipzig. Tre poäng skiljer lagen åt och även konkurrenterna underifrån har kunnat hämta ikapp lite. Det ser helt enkelt ut att bli tajt i toppen.

På skadefronten är det nyhetstorka för Mainz. Enda nämnvärda är att Christian Clemens, som dragits med en skadekänning, eventuellt kan medverka. Gästerna har Kingsley Coman out, men bra besked i övrigt.

Ännu ett BLGM-spel

Bayern München har uppträtt ovanligt svajigt på sistone; tappar perioder i matcherna och defensiven läcker.

Nu är de, Bayern, smått pressade att lösa in en trea på kontot; trycka upp positionerna, kan tänkas bli lite desperata om de inte får till det tidigt i matchen och det öppnar upp för ett kapabelt Mainz.

Att det målas åt båda håll har varit ett spel som genererat en del pengar för oss på Spelbloggare när Bayern varit ena halvan av en match på sistone – och vi fortsätter hålla oss på samma spår när det dukas upp över dubbelt i betalt för spelet.

I sex av de sju senaste matcherna har Bayern både målat och släppt in mål och i övrig var man faktiskt den part som hamnade utanför protokollet, borta mot Borussia Dortmund. Den tyska maskinen hackar onekligen.

Som nämnt, lite upp och ner i Mainz, men de brukar förmå att peta in minst en balja i matcherna och så även mot lagen uppe i toppen; 1-2-förlust över Dortmund, 2-3 mot Leverkusen och 1-3 mot Leipzig.

Öppet och mål åt båda håll?

BLGM – ja spelas till 2,05 x insatsen hos Bethard, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos via denna länk!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, fredag 2/12
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: