Speltips, Málaga – Barcelona 23/1: Stort spelvärde hittat

Spelbloggare Publicerat: 22 januari 2016

Försvarsstarka Málaga ska försöka stå emot Barcelonas monsteroffensiv i lördagens batalj på Estadio La Rosaleda. Lyckas de?

Efter en kolossalt usel seriestart med noll fullpottare på de inledande sex matcherna – inte ett enda mål framåt på dessa – och blott två på de 14 inledande, fick Málaga upp farten och studsade, efter fyra raka vinster, upp från bottenstriden. En formpeak som nu verkar ha trubbats av – oavgjort mot Las Palmas och förlust mot Sevilla har det blivit i de två senaste matcherna, båda förvisso på bortaplan.

För mästarna Barcelona rullar det på bättre. Den senaste förlusten kom i början av oktober, för 23 matcher sedan, och just nu har man fem vinster i följd. Vid händelse av en trea här, återtas förstaplatsen i serien – katalanerna har en match mindre spelad än ettan Atlético Madrid och två pinnar upp till dem.

Barcelona får förtroendet

Utmärkt tillfälle att lämna förtroendet i Barcelonas händer. Tror de vinner det här utan större bekymmer och oddsen är tilltalande.

Löjligt bra är de, Barcelona. De har förvisso matchats hårt på sistone, men i 2-1-cupvinsten borta över Athletic Bilbao i veckan vilades Leo Messi medan Luis Suarez var avstängd. Med andra ord är åtminstone två tredjedelar av den sylvassa topptrion helt utvilad.

Från försvarslinjen är Jordi Alba och Gerard Piqué out, men de kan ersättas med klasspelare och det är inte främst de offensiva hoten som Barcelona behöver se upp med här.

Det är få som klarar av att stå emot Barcelonas superoffensiv och får de bara in 1-0 borde tvåan och möjligtvis även fler mål komma av bara farten – att behöva pusha upp positionerna mot katalanerna brukar bara sluta på ett sätt – misär.

Sedan måste värden städa om i backlinjen i och med Arthur Bokas avstängning. Långtifrån optimal tajming.

Nej, för dagen ska Málaga inte ha mycket att sätta emot Barcelona och katalanerna spelas med -1,5 mål (asian handicap) till fina 2,05 x insatsen. Skulle bli förvånad om det oddset inte dyker drastiskt till avspark. Med andra ord: investera i tid!

Speltips:

Speltips: Barcelona -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 23/1
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Málaga 9,75 betsafe logo
Oavgjort 5,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Barcelona 1,35 betrally logo
Över 2,5 mål 1,57 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Under 2,5 mål 2,55 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: