Speltips, Málaga – Granada 9/12: Insatsen ska dubblas

Spelbloggare Publicerat: 7 december 2016

Det luktar målpartaj i fredagens enda match från spanska Primera División, vilken spelas mellan Málaga och Granada. Oddssättarna instämmer inte i det och vi hittar en finfin värdelucka…

Mitten mot… botten.

Elfteplacerade Málaga mot nästjumbon Granada – båda vill ha en skjuts uppåt i tabellen.

Att Granada skulle vara nere i botten och tampas var helt väntat. Fram tills förra veckan var man sist i tabellen, utan en enda vinst på de 13 inledande matcherna. Men ett snäpp upp i tabellen och en etta i vinstkolumnen nu när Sevilla värjdes undan senast, 2-1 inför hemmapubliken. Dessförinnan; 1-0-vinst över Osasuna i cupen. Är formen hittad?

God form i Málaga, fastän de uppträder lite svajigt. Bara en av de fem senaste matcherna har förlorats och det var i en cupmatch där motivationen var måttligt upphöjd. 2-2 löstes borta mot Valencia senast efter att ha kvitterat i den 93:e minuten.

Hemmalagets skadesituation har lättats upp rejält. Bland andra Sandro Ramirez rapporteras vara tillbaka, fit for fight. Inte mycket nytt att nämna för Granadas del.

Mål – åt båda håll?

Gillar målmöjligheterna starkt.

Ett svajigt Málaga är det alltså som ska styra och ställa. Mycket upp och ner i deras matcher, positiva perioder varvade med klart sämre sådana. Offensiven sylvass, defensiven svajig. Mot den här typen av motstånd kan positionerna pushas upp lite extra och det ökar såklart målmöjligheterna – åt båda håll.

Mål har det blivit minst två mål åt båda håll i fyra av Málagas fem senaste matcher och då var övrig mot Barcelona i en match där försvarsmuren mer eller mindre bara ställdes upp. Galen statistik, hur som helst.

På andra sidan planhalvan står alltså ett Granada som hittat stilen. Vann senast och stod för en bra prestation. Mål åt båda håll i fyra raka seriematcher också – på tiden att man fått ihop offensiven.

Hemmalaget kommer säkerligen vilja öka tempot i matchen och i rådande form kan Granada följa med i svängarna.

BLGM – ja spelas till 2,00 x insatsen hos Bethard, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 9/12
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: