Speltips, Málaga – Sporting Gijón 4/11: Spanska fredagsmatchen blir tajt?

Spelbloggare Publicerat: 3 november 2016

Fredagen smygstartar omgång 11 av spanska Primera División och underhållningen står Málaga och Sporting Gijón för – en match som har potential att bli tätare än vad oddssättarna vill antyda med deras nedplitade siffror.

Mitten mot botten i tabellen – båda parter med siktena uppåt.

Från Málagas håll hoppas man kunna utmana om Europabiljetterna. Förra året föll de på mållinjen och nu har de hamnat på efterkälken; är inte bättre placerade än elva i tabellen, med fyra pinnar upp till topp sex när vi är tio matcher in i seriespelet.

Tre pinnar och flera hack neråt i tabellen hittar vi Sporting Gijón, för närvarande tredjejumbo. Den enda kravbilden för dem är förstås bara att överleva i finrummet – huruvida man lyckas eller ej är en annan fråga.

Gästerna plusspelas

Gästerna är absolut på nivån under Málaga – men ska ändå ses med bra chans till åtminstone en pinne här.

Är inte helt såld på Málaga och imponerad av vad de presterat. De vann förvisso med 4-0 över Leganés innan 2-4-torsken över Atlético Madrid senast, men det var ett motstånd som sålde sig löjligt enkelt. Bättre kvalitet på andra sidan nu också.

När Málaga vinner, brukar de sällan krossa motståndarna. Ofta tajta tillställningar när de är en halvan av en match.

Sporting Gijón lyckades skrälla och spela oavgjort hemma mot Sevilla senast, 1-1. Prestation som lovar mer inför framtiden och de enda matcherna som förlorats med större siffror än uddamålet under spelåret har varit mot Barcelona och Atlético Madrid.

Skadelistan är helt fullproppad för Málaga, med spelare som Diego Llorente, Charles och Keko skadade. Förloras såväl bredd som spets och om skadesituationen inte lättar inom kort kan man få det svårt att lyfta i tabellen. Tär utan tvekan på kvaliteten.

1-1?

Sporting Gijón +1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid uddamålsförlust – spelas till 1,62 gånger pengarna hos Titanbet, som ni via oss får en unik välkomstbonus hos – på 2 000 kronor!

Speltips:

Speltips: Sporting Gijón +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,62 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 4/11
TV:  Viasat Sport Premium (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: