Speltips, Malmö – PSG 25/11: Återkomsten – i fel tröja

Spelbloggare Publicerat: 25 november 2015

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka i Malmö, men i form av PSG-spelare. På Malmö New Stadium ska parterna slåss om tre pinnar och var de med all sannolikhet hamnar är inte så svårt att förutspå…

Ladda upp spelkassan: Här hittar ni de bästa bonusarna från 24 olika spelbolag!

Snabblänkar: Oddsen | Speltipset | Läsarnas röst | Statistiken | Startelvorna

Återkomsten. Inför det himmelsblå publikhavet. Det är nästan större fokus på Zlatan Ibrahimovic, än själva matchen. Det är till och med så att Åge Hareide, som utfört mirakel som tränare för Malmö, hamnar i skymundan när han väntas göra sin sista tävlingsbatalj för skåningarna och tar klivet över bron. Norrmannen ryktas bli klar som Danmarks nästa förbundskapten inom kort.

Vi åsidosätter dock det för tillfället och fokuserar på det som är av betydelse för oss – det sportsliga och var spelvärdet hittas.

Att peta ner Real Madrid från förstaplatsen kan bli svårt, men hoppet lever fortfarande. Främst är det dock så att en vinst här skulle innebära att slutspelsbiljetten är hemma för Paris Saint-Germain. För Malmö handlar det om kampen om tredjeplatsen och för att den ska plockas måste man plocka åtminstone en pinne i de två avslutande matcherna.

Minushandikapp på PSG

Kan inte se Malmö hålla emot här. Det är trots allt den allsvenska tabellfemman mot den franska ettan och europeiska stormakten.

Malmö har presterat fantastisk fotboll mot halvdant europeiskt motstånd på Swedbank Stadion de två senaste åren, men mot den absoluta toppen har klasskillnaden synts klart. 0-2-förluster har man åkt på mot Real Madrid, Juventus och Atlético Madrid.

Här i den omvända matchen förlorade MFF ”bara” med 0-2, men skillnaden syntes på avstånd. Liten fördel Malmö nu i och med vädret i landet – ska dock ändå inte vara något snack om saken. Minst två baljor ska skilja lagen emellan.

Till en början kan vi räkna med ett Malmö som faller i famnen på keepern Johan Wiland och det kan säkert ta en stund innan den första baljan hittar in. När det väl hänt kan det bli att åka av när positionerna måste pushas upp. Minus med mittbacken Kari Àrnason borta också.

Små skadebekymmer för PSG; David Luiz och Javier Pastore är två av de som saknas, men de kan ersättas väl.

Ofta så att Malmö underskattas på hemmaplan i Europa – nu är det tvärtom. PSG -1,5 mål (asian handicap) finns till hela 1,80 x insatsen hos Redbet och det är mer än acceptabelt betalt. 0-2/3? Redbet ger våra kunder en unik bonus värd hela 2 000 kr istället för €50. Klicka här för att låsa upp erbjudande och ange bonuskoden SBLOGG för att få 2 000 kr bonus.

Speltips:

Speltips: Paris Saint-Germain -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Redbet (2 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 25/11
TV:  tvtre logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Malmö 15,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 6,50 unibet logo
PSG 1,29 redbet logo
Över 2,5 mål 1,65 redbet logo
Under 2,5 mål 2,43 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: