Speltips, Malmö FF – Shakhtar Donetsk 21/10: Svenska mästarna underskattas

Spelbloggare Publicerat: 21 oktober 2015

Malmö, Swedbank Stadion och Champions League – har varit en vinnande kombination. Nu väntar lite mindre namnstarkt motstånd i Shakhtar Donetsk från de första matcherna och då är skrälldraget nära tillhands. 

Marknadens bästa bonusar: Klicka här för att hitta marknadens bästa bonusar från 24 ledande spelbolag!

Grupp A. Kampen om tredjeplatsen, den som leder till slutspelet i Europa League. Paris Saint-Germain och Real Madrid har redan stuckit ifrån på första- respektive andraplatsen – att de kammar hem biljetterna till CL-slutspelet är mer eller mindre redan klart. Ska flera rejäla skrällar till för att fallet inte ska bli så.

För tillfället är Malmö före Shakhtar Donetsk i tabellen – det med tre plusmål – efter 0-2-förluster mot de två andra nämnda konkurrenterna medan Shakhtar fallit dit med 0-3 respektive 0-4. Ödesmatch redan nu; förlust vore förödande för MFF. Ska man nå någonstans i Europa, då är det på hemmaplan, mot denna typ av motstånd som pinnarna ska trilla in.

Haft stor lycka mot liknande motstånd

Malmös misslyckande i årets upplaga av Allsvenskan kan knappast ha undgått någon; efter att ha stått som mästare två år i följd, är man nu, med två matcher kvar att spela, femma och slåss för att hoppa upp en plats, för att eventuellt få spela i Europa nästkommande år.

Gått klart bättre i Champions League däremot. Gruppspelet nåddes även detta år – succéreceptet har varit det fantastiska hemmaspelet. 0-2 vändes till 3-2 mot Salzburg och 2-3 till 4-3 mot Celtic på Swedbank Stadion. Närmast identisk resa från i fjol.

Mot halvdant motstånd i europeiska mått mätt har Malmö ständigt underskattats inför hemmamatcherna – det har vi sett till att utnyttja vid flera tillfällen. Bland annat fick vi 11,0x för att man skulle vända och avancera vidare i kvalet mot Salzburg.

Visst är Shakhtar Donetsk bättre än Malmö på pappret, men alltför mycket ska inte skilja dem åt och ukrainarna borde ha oerhört stor respekt för sina motståndare efter de upprepade succéerna på Swedbank Stadion och deras egna tuffa start här i gruppspelet. Tror man är hyfsat nöjda med ett kryss på förhand.

Yoshimar Yotún out för MFF. Halvtufft avbräck, men kunde varit klart värre.

Håller bortalaget som favoriter – dock knappa sådana. Den raka ettan lockar 4,60x, men vi säkrar oss lite och spelar istället Malmö +0,5 mål (asian handicap) – polletter in vid hemmavinst och kryss – till finfina 2,10x hos Bet365.

Spela Malmö vinner till 13,0 hos Paddy!

Paddy Power låter nya kunder spela att Malmö vinner till hela 13,0 istället för 4,33.

Så här fungerar kampanjen:

1. Klicka här för att låsa upp kampanjen.

2. Öppna ett konto och gör en insättning.

3. Spela att Malmö vinner till 13,0 (maxinsats £10) och om Malmö vinner betalas vinsten ut som omsättningsfria kontanter.

Speltips:

Speltips: Malmö +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 21/10
TV:  tvtre logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Malmö 4,60 nordicbet logo
Oavgjort 3,80 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Shakhtar Donetsk 1,87 betrally logo
Över 2,5 mål 1,87 superlenny logo
Under 2,5 mål 1,97 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: