Speltips, Manchester City – Leicester 6/2: Seriefinal!

Spelbloggare Publicerat: 5 februari 2016

Seriefinal öppnar Premier League-helgen – och visst borde det kunna bjudas på en toppfajt mellan Manchester City och Leicester City? Målspel synas!

LADDA UPP SPELKASSAN: Här är Sveriges bästa bonusguide, de bästa bonusarna från 25 olika spelbolag!

Det är klart att Manuel Pellegrini blir ersatt av Pep Guardiola vid slutet av spelåret – inte är det den mest positiva och moralhöjande uppgiften att ta emot mitt i en sprudlande titelstrid?

Tvåan mot ettan – endast tre pinnar skiljer dem åt och vid händelse av en hemmavinst skulle Manchester City ta över förstaplatsen på bättre målskillnad än sina konkurrenter. Helt väntat att City är med och fajtas om titeln. Om den inte plockas – ett fiasko.

Gästande Leicester var, som ofta nämnts i rekarna, inför spelåret tippade i botten, som en av de starkaste kandidaterna till att sjunka i seriesystemet. Nu håller man istället taktpinnen i toppstriden och som det verkar är skrällkometen en kraft att räkna med in i det sista. Den där dippen alla fortfarande väntar på, den verkar inte komma.

Spelet suttit i 14/16 senaste

På Etihad Stadium ljuder alltid samma melodi från Manchester City – full fart framåt. Oavsett motstånd. Och här är storklubben förstås medvetna om vad en trea skulle innebära – att förstaplatsen tas över. Större lönebröd än så behövs inte. Hemmaspelarna kommer jaga, jaga och jaga.

I 14 av Citys 16 senaste hemmamatcher har båda sidorna förmått att hitta nätet. Nu möter man ett sylvasst och kontringsskickligt Leicester, som stått för fem hela baljor på de två senaste matcherna – mot Stoke och Liverpool. Noll insläppta, men att man skulle hålla nollan borta mot City är inte speciellt troligt.

Mållöst slutade det senast, i det omvända mötet. Tror att vi kan räkna med att målen kommer nu istället. Det är trots allt två av – de? – seriens starkaste offensiver som drabbar samman.

Stort färskt avbräck i Citys Kevin De Bruyne, men att det kommer bjudas på hemmamål kan vi ändå räkna med. Finns flera andra matchvinnartyper, bland annat pånyttfödda Sergio Agüero som får det att se löjligt enkelt ut just nu.

2-1/2-2? BLGM – ja spelas i alla fall till 1,80x hos Betrally (nya kunder får 1 000 kr bonus).

Speltips:

Speltips: BLGM – ja
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Betrally (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 13:45, lördag 6/2
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Manchester City 1,62 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 4,33 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Leicester 6,00 williamhill logo
Över 2,5 mål 1,69 betstarsknapp logo
Under 2,5 mål 2,25 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: