Speltips inför Manchester City – Monaco 21/2: En sevärd historia

Spelbloggare Publicerat: 20 februari 2017

Etihad Stadium är platsen och där ska Pep Guardiolas Manchester City och supersensationen Monaco spela det första mötet av två mot varandra i CL-åttondelsfinalen. Vi har målat upp en matchbild och utifrån den format vårt speltips.

Hitta hemliga bonusar: Vår bonusguide är fylld av mängder av hemliga och helt unika bonusar från de största spelbolagen. Klicka här för att se bonusguiden!

Upp och ner, upp och ner – men trots ett svajigt utfört Champions League-gruppspel, är Manchester City här i slutspelet och väl där ska de ses med stor chans att ta ännu ett kliv, till kvartsfinalerna.

Favoritskapet är, av oddssättarna att döma, stort för City – och oddsen över vilken sida som ska avancera vidare står i 1,40-3,10 x insatsen. Lite väl stor övertro, månne?

Monaco är en av Europas största sensationer det här spelåret, och man kan inte annat än att imponeras av dem. 26 matcher in i Ligue 1 är de fortfarande på förstaplats, före det Paris Saint-Germain som krossade Barcelona med fyra mål mot noll i förra veckans Champions League.

Gruppspelet var också välutfört av Monaco, som blev etta före Bayer Leverkusen, Tottenham och CSKA Moskva. Endast den sista matchen, helt betydelselös för deras del, slutade i förlust. Galet starkt! Är Monaco en uppstickare att räkna med?

Gabriel Jesus och Vincent Kompany, skadade, missar matchen för Manchester City. Gästerna har Boschilla skadad och Jemerson avstängd samt ett par andra pjäser osäkra för spel.

BLGM-spelet lockar

Det här blir en hård nöt att knäcka för Manchester City. Det stora favoritskapet är, utan tvekan, överdrivet och det finns skrällvärde att hämta.

Senast Monaco lämnade en match mållösa senast var i början av december – 16 matcher sedan – och det var mot just Leverkusen i den där betydelselösa CL-matchen. Rotation och liknande då, så det blev annorlunda. Hur som helst; Monaco lämnar mer eller mindre aldrig en match mållösa. Offensiven är sylvass!

Allt som allt i seriespelet; 76 mål på 26 matcher. Flest i hela Europa!

Manchester City har varit inblandade i en del tillknäppta matcher på sistone, men undertecknad litar inte alls på deras defensiv, som vid upprepande tillfällen visats skör. En hel del bolltapp i matcherna och slarv på egen planhalva – och att då möta ett så pass vasst Monaco kan bli ödesdigert.

Namnstarkt motstånd, absolut – men varför skulle Monaco ändra på deras succérecept bara för att Manchester City står för motståndet?

BLGM – ja spelas till 1,74x hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,74 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 21/2
TV:  viasatpremium logo viasatultrahd logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: