Speltips Manchester City – Röda Stjärnan 19/9: Kvalitetsskillnad

Martin Efvergren Publicerat: 19 september 2023

De regerande mästarna Manchester City gästas av Red Star Belgrad i den första omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas tisdag den 19 september 2023 med avspark kl 21:00 på Etihad Stadium.

Manchester City – Röda Stjärnan

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Manchester City var ostoppbara på alla fronter i våras och den här säsongen har man inlett på samma sätt. Man föll visserligen mot Arsenal efter straffar i Community Shield, men därefter har man radat upp sex raka segrar.

I den sista matchen innan landslagsuppehållet körde man över Fulham med 5-1. I lördags ställdes man sedan mot West Hams försvarsmur och det blev en tuffare utmaning, men till slut vann man ändå med 3-1.

Nu gäller man som storfavoriter i en CL-grupp tillsammans med Röda stjärnan, RB Leipzig och Young Boys.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett tillräckligt påkopplat Man City

Röda stjärnan, Red Star Belgrad eller Crvena Zvezda, kärt barn har många namn. Sedan man vunnit den serbiska ligan i överlägsen stil förra året är den anrika klubben nu tillbaka i fotbollens finrum Champions League. Den här säsongen hade de serbiska mästarna en direktplats till CL-gruppspelet och man behövde således inte kvala för att ta sig hit.

Sedan i somras har Röda stjärnan en ny huvudtränare i israelen Barak Bakhar som senast ledde Maccabi Haifa till stora framgångar. I ligaspelet har man dock inte inlett lika övertygande som förra säsongen. Efter sju spelade omgångar står man på 15 poäng sedan man förlorat sina två senaste bortamatcher. Senast i lördags föll man med 2-1 borta mot Cukaricki.

Nu väntar så en minst sagt tuffare motståndare på bortaplan och det mesta talar för att Röda stjärnan primärt kommer till Manchester för att se och lära av de bästa. Hos spelbolagen gäller Man City som favoriter till omkring 1.05 gånger insatsen.

Det är inte helt lätt säga var Barak Bakhars manskap står, men det mesta talar för att det kommer att vara klasskillnad här. Man City lär vilja sätta ner foten direkt och Pep Guardiola kommer se till att alla är tillräckligt påkopplade för att det här inte ska bli särskilt spännande. Mitt spel blir Man City -3 (asian hcp) till 1.94 gånger pengarna hos Betinia.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Man City -3 (asian hcp)
Odds: 1.94
Bolag: Betinia
Spelstopp: 21:00, tisdag 19 september 2023
TV: 
Stream:  tv4sport logo